Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raul Silva, impresionat de ce a găsit la Universitatea Craiova: ”Toate aceste lucruri mi-au plăcut mult”

Raul Silva, impresionat de ce a găsit la Universitatea Craiova: ”Toate aceste lucruri mi-au plăcut mult”
Comentarii

Raul Silva, primul jucător adus de Universitatea Craiova în această vară, s-a arătat încântat de venirea la formaţia olteană.

Raul Silva a fost prezentat oficial, marţi, la Universitatea Craiova, iar fundaşul centran a vorbit pentru prima dată din postura de jucător al oltenilor.

Raul Silva, impresionat de ce a găsit la Universitatea Craiova: ”Toate aceste lucruri mi-au plăcut mult”

Brazilianul a fost încântat de transfer. A subliniat faptul că a fost foarte bine primit de către cei din club şi a lăudat infrastructura găsită la noua sa echipă.

Fundaşul de 32 de ani a anunţat şi ce obiectiv are la Craiova: vrea să câştige titlul în Liga 1.

De asemenea, Raul Silva a menţionat că a fost dorit de clubul din Bănie încă din iarnă, dar la acel moment nu era liber de contract.

”În iarnă am avut primul contact cu Craiova, dar nu eram liber. Am auzit proiectul Craiovei şi a fost usor să decid că vin la Craiova. Toţi m-au primit foarte bine. Colegii au o stare de spirit bună şi mă bucur că sunt aici. 

Nu am apucat să văd prea multe. Echipa are o infrastructură foarte bună şi am fost impresionat. Condiţii excelente de antrenament, staff tehnic numeros. Toate aceste lucruri mi-au plăcut mult. 

Obiectivul meu e să fiu cel mai bun şi să pot creşte mereu în valoare. În proiectul Craiovei, obiectivul e de a fi campioni şi îmi doresc şi eu să luăm împreună titlul.  

Îmi doresc ca suporterii să ne încurajeze mereu, să fie alături de noi în campionat şi la final să luăm titlul. Forţa Ştiinţa”, a declarat Raul Silva, pe pagina oficială a clubului din Bănie.

Raul Silva este primul transfer făcut de Craiova în această vară. Fundaşul central a ajuns sub comanda lui Laszlo Balint din postura de jucător liber de contract şi a semnat pe doi ani.

A evoluat doar în Brazilia natală şi în Portugalia. În ultimul sezon a evoluat la Braga, în prima parte, şi a fost împrumutat la Estoril, în a doua parte.

Afla mai multe despre: craiovaraul silva 

viewscnt
Articole similare