Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja, Marius Croitoru sau Laszlo Balint? Ce antrenor va avea ”cea mai grea misiune”: ”Este o problemă” | EXCLUSIV

Mihai Teja, Marius Croitoru sau Laszlo Balint? Ce antrenor va avea ”cea mai grea misiune”: ”Este o problemă” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Teja la FC Botoşani, Marius Croitoru la FC U Craiova şi Laszlo Balint la Universitatea Craiova sunt trei dintre noile numiri din Liga 1 care au avut loc înaintea noului sezon. Într-un dialog cu Orange Sport, Helmuth Duckadam a analizat care dintre aceştia va avea ”cea mai grea misiune”.

Înaintea noului sezon din Liga 1, cele două formaţii din Craiova şi FC Botoşani au numit noi antrenori pe băncile tehnice.

Marius Croitoru a făcut pasul la FC U Craiova, formaţie unde va dispune de un buget mai generos ca la Botoşani, dar nu şi de aceeaşi rădbare şi lispă de presiune ca în Moldova.

Mihai Teja a revenit în antrenorat după luni bune pentru a îl înlocui pe Croitoru, la Botoşani, unde e nevoie de o recunostrucţie: numeorşi jucători au părăsit echipa, nefiind înlocuiţi, iar începutul noului sezon se apropie.

Iar Laszlo Balint a preluat-o pe Universitatea Craiova, primul său post după ce fusese demis de UTA, urmând să antreneze o echipă din Liga 1 pentru doar a doua dată.

În viziunea lui Helmuth  Duckadam, Marius Croitoru va avea ”cea mai grea misiune” dintre cei trei, punctând că nici Laszlo Balint nu va avea un mandat uşor în Bănie.

Noul antrenor din Liga 1 care va avea ”cea mai grea misiune”

Eu cred că cea mai grea misiune dintre Croitoru, Balint şi Teja o va avea Croitoru, pentru că dorinţa patronului lui FC U Craiova de a face performanţe va fi rapidă şi orice greşeală l-ar putea costa.

Plus că, să nu uităm, la fosta echipă Croitoru nu a avut presiunea publicului aşa cum o va avea la Craiova. Este o problemă această presiune a suporterilor, în Oltenia e destul de greu să lucrezi la capitolul răbdare.

Numirea lui Balint la cealaltă Craiova m-a surprins, mă gândeam că se va merge pe mâna lui Rădoi, dar lucrurile au stat cu totul altfel.

Probabil că au existat neînţelegeri din punct de vedere financiar, dar şi în privinţa lotului de jucători. La fel ca Marius Croitoru, Balint va avea presiunea publcului pentru a obţine rezultate bune cât mai rapid.

Teja are un lot care mai trebuie întărit, dar vom vedea ce va rezerva viitorul şi mai ales începutul de campionat", a declarat Helmuth Duckadam, pentru Orange Sport.

Duckadam va fi invitat alături Balint la cel mai mare turneu de copii la finalul lunii iulie. Acesta va avea în Bulgaria.

                                                                                                                                                                                                                                     Material de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: helmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare