Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul care a tulburat Liga 1 îşi schimbă numele în "Helmut Duckadam". Prima reacţie a fostului portar: "Nu mă voi implica sub nicio formă" | EXCLUSIV

Clubul care a tulburat Liga 1 îşi schimbă numele în "Helmut Duckadam". Prima reacţie a fostului portar: "Nu mă voi implica sub nicio formă" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Fostul portar al Stelei Bucureşti şi ex-preşedintele de imagine al FCSB, Helmut Duckadam, a oferit o primă reacţie, după ce un club de fotbal îi va purta numele, în noul sezon competiţional.

Helmut Duckadam, după ce a aflat că va da numele unei echipe de fotbal

Administraţia de Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a publicat echipele care au primit licenţă pentru sezonul 2022/2023 din Liga 2. Printre alte cluburi, Academica Clinceni nu a prins lista şi a ajuns în Liga 4, după ce societăţii nu i-a fost aprobat planul de intrare în insolvenţă şi a fost declarat falimentul.  

Pentru echipa care a surprins fotbalul românesc cu calificarea în play-off, sub comanda lui Ilie Poenaru, urmează un nou început, din Liga 4. 

După ce a pierdut meciuri pe bandă rulantă în sezonul trecut, fiind nevoită să joace cu juniorii, din cauza problemelor financiare, echipa apare din nou la start sub o altă formă. 

Aşa cum anunţa Adrian Budeanu, primarul din Clinceni, clubul a falimentat şi o ia de jos sub numele de Academica LPS Helmut Duckadam

Câştigătorul Cupei Campionilor cu Steaua Bucureşti a oferit o primă reacţie, în care a explicat cum s-a ajuns la această denumire. De asemenea, fostul portar a afirmat că nu se va implica, dar va veni la meciuri, dacă va fi invitat. 

"Ştiu că echipa se va numi aşa. Este de fapt o colabrorare între partea fotbalistică de la Clinceni, între echipa de fotbal din Clinceni, şi liceul cu program sportiv care-mi poartă numele şi se află în Clinceni. 

Personal, le doresc succes, însă nu mă voi implica sub nicio formă la această nouă echipă. Probabil că, dacă voi fi invitat, voi merge să văd câteva meciuri de-ale lor. Nici nu mai trebuiau să-mi ceară acordul, pentru că această colaborare s-a făcut între echipa de fotbal şi liceu", a declarat Helmut Duckadam pentru Orange Sport. 

Liceul cu Program Sportiv din Clinceni a primit numele lui Helmut Duckadam în urmă cu doi ani. Printre cei care au refuzat au fost Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu şi Mirel Rădoi. 

În tot acest timp, la Clinceni a mai apărut un club de fotbal, care va purta numele FCSB

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: helmut duckadamclub helmut duckadamacademica clincenihelmut duckadam academica clinceni 

viewscnt
Articole similare