Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamovistul Ionuţ Lupescu a cumpărat o lojă de pe Stadionul Rapid! Motivul pentru care a luat decizia: "Normal că merg şi la Dinamo, dar nu ştiu unde" | EXCLUSIV

Dinamovistul Ionuţ Lupescu a cumpărat o lojă de pe Stadionul Rapid! Motivul pentru care a luat decizia: "Normal că merg şi la Dinamo, dar nu ştiu unde" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamovistul Ionuţ Lupescu a cumpărat o lojă pe Stadionul Rapid-Giuleşti. Arena nouă a devenit un punct de atracţie, iar fostul oficial al FRF a făcut un gest nobil prin decizia luată.

De ce Ionuţ Lupescu a cumpărat o lojă de pe Stadionul Rapid

Elegant, Ionuţ Lupescu a dorit să le ofere posibilitatea celor din familia sa şi apropiaţilor, care susţin Rapid Bucureşti, să vadă meciurile echipei favorite. De aceea, fostul tricolor s-a interesat şi a adjudecat o lojă a noului stadion. 

"Voi merge pe Giuleşti, am cumpărat o lojă, am dat-o în administrare lui Lucian Ionescu. Pentru ca cei care mai sunt generaţia lui tata să vină să vadă meciuri şi cei care au fost jucători şi acum sunt antrenori cu tata. El (n.r. - Lucian Ionescu) cunoaşte mai bine care rapidişti vor să vină la meci, dar o să merg şi eu o dată cu nepotul la un meci. 

Familia mea a fost împărţită între Rapid şi Dinamo, nu a existat duşmănie niciodată. Dimpotrivă, e un club pe care noi îl respectăm în familie foarte mult şi e un club foarte frumos, mai ales că fac anul viitor 100 de ani, au o istorie minunată, cu suişuri, cu coborâşuri, dar cu o istorie fantastică", a declarat Ionuţ Lupescu pentru Orange Sport. 

După ce şi-a întrerupt colaborarea din Golf, "Kaiserul" vrea să vină şi la meciurile lui Dinamo Bucureşti, dar nu ştie, momentan, către ce stadion să se îndrepte. "Câinii" nu au fost primit, până acum, pe Stadionul Arcul de Triumf, varianta arenei din Cotroceni a picat, iar pe stadionul din Colentina nu sunt primiţi de patronul echipei Daco-Getica. Probabil, Dinamo va juca meciurile considerate acasă la Giurgiu. 

"Normal că aş merge la meciurile lui Dinamo. În Liga 2 nu am mai fost, dar aş merge şi în Liga 2, cum să nu merg? Asta înseamnă să fii dinamovist. Nu ştiu pe ce stadion vom merge, cei din conducere trebuie să găsească un stadion, nu?

Cred că se va găsi o soluţie undeva. Dacă ei se înscriu în Liga 2, cu siguranţă au ceva în spate. Nu sunt eu persoana pe care trebuie să o întrebi, sunt cei din conducere. Dacă sunt în ţară, voi merge la meciuri", a mai spus marele jucător din istoria clubului din "Ştefan cel Mare", Ionuţ Lupescu

Afla mai multe despre: ionut lupescuionut lupescu loja stadion rapidstadion rapidstadion dinamo 

viewscnt
Articole similare