Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Gică Mihali are o nouă echipă! Antrenorul a părăsit-o pe Dinamo pentru a semna cu o formaţie cunoscută din Liga 3

OFICIAL | Gică Mihali are o nouă echipă! Antrenorul a părăsit-o pe Dinamo pentru a semna cu o formaţie cunoscută din Liga 3

Fotbal intern

Comentarii

Gică Mihali (56 de ani) ocupa postul de antrenor al echipei U19 a lui Dinamo, dar a fost promovat odată cu retrogradarea echipei. Însă, din cauze situaţiei precare în care se află ”câinii”, şi fostul fundaş central a ales să plece din Ştefan cel Mare.

Gică Mihali a părăsit-o pe Dinamo după ce nu a putut primi certitudini că îşi va păstra postul de antrenor principal indiferent cine va sosi în conducere.

Aşadar, miercuri, Dunărea Călăraşi, proaspăt retrogradată în Liga 3, a anunţat oficial că fostul fundaş central va fi noul tehnician al echipei.

Astăzi, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Călăraşi, clubul nostru şi-a prezentat noul antrenor dar şi echipamentul de joc atât la grupele de copii şi juniori cât şi la echipa mare.

Este Gheorghe Mihali!  Fostul component al "Generaţiei de Aur" a ales Dunărea Călăraşi. Mihali este antrenorul nostru pentru un nou proiect pe următorii 3 ani! Ne ridicăm împreună!”, se arată în mesajul transmis de Dunărea Călăraşi.

Gică Mihali a părăsit-o pe Dinamo pentru a semna cu o formaţie cunoscută din Liga 3

Prin intermediul unei intervenţii telefonic în cadrul emisunii Sport Report de pe Orange Sport, Gică Mihali îşi anunţase plecarea încă de marţi.

Antrenorul de 56 de ani a explicat de ce consideră că nu mai poate continua în Ştefan cel Mare.

Încă o problemă a fost că nu ştiam ce se întâmplă. Eu stăteam acolo şi peste o săptămână putea să vină un nou preşedinte sau un nou administrator special să spună <<Eu conduc, îmi pare rău, poţi să pleci>>.

Am avut o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi mi-a spus <<eu sincer nu pot să-ţi garatez ce se va întâmpla, dar pot să-ţi garantez că poţi să rămâi la U19>>. I-am zis mulţumesc, dar nu pot. Am lucrat doi ani acolo. Eu zic că în condiţiile pe care le-am avut, am lucrat bine, am ajuns în primele patru pe ţară.

M-am gândit şi la situaţia mea, Am avut şi o ofertă, de ce să nu fiu cinstit... da, ca principal, o echipă de liga a treia. Nu am fost antrenor plin. Dinu, Rednic au fost antrenori mari”, spunea Gică Mihali, marţi, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gică mihali 

viewscnt
Articole similare