Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Obiectivul Farului pentru noul sezon. Anunţul lui Hagi: ”Am o singură mentalitate”

Obiectivul Farului pentru noul sezon. Anunţul lui Hagi: ”Am o singură mentalitate”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a stabilit obiectivul pe care îl va avea Farul Constanţa în sezonul următor.

Farul Constanţa a învins-o pe FC Braşov, scor 3-1, în primul meci amical din această vară.

Kiki ('19), Cojocaru ('53) şi Pitu ('87) au marcat pentru formaţia de la malul mări, în timp ce pentru braşoveni a punctat Mihalcea ('67).

La finalul jocului, Gică Hagi a vorbit despre aşteptările pe care le are în noul sezon de la echipa sa.

Obiectivul Farului pentru noul sezon. Anunţul lui Hagi: ”Am o singură mentalitate”

Hagi a stabilit ca obiectivul Farului pentru stagiunea viitoarea a Ligii 1 să fie calificarea în play-off, aşa cum a reuşit şi în ediţia trecută.

De asemenea, ”Regele” a comentat şi lupta la titlu din campionat, acolo unde, la fel ca în ultimii ani, sunt implicate CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova.

”Obiectivul e să încercăm să intrăm în play-off ca anul trecut. Mai sunt două luni, până atunci suntem atenţi la piaţă, tot ce mişcă.

Vrem să facem o echipă care să joace cel puţin la fel de bine ca cea de anul trecut, aşa că pretenţiile personale sunt... ştiţi că îmi place să câştig, că am o singură mentalitate, de a încerca să devin cel mai bun şi asta o să încercăm să facem, să vedem cât de puternci şi buni o să fim.

Ne dorim în cupele europene, hehe... întrebaţi-i pe cei care sunt în cupe, eu nu sunt. Ne dorim să trecem cât mai multe tururi şi poate să intrăm în grupe. Succes tuturor, le ţinem pumnii să intre în grupe. 

(n.r. despre lupta la titlu) Se poate înscrie oricine. Nu ştim ce se va întâmpla până în septembrie. Vom vedea. asa se poate înscrie oricine.

Sunt cluburi care vor să fie campioni şi au bugete bune, sunt organizaţi bine, dar niciodată nu ştii ce va fi”, a declarat Hagi, după amicalul câştigat cu FC Braşov.

Farul va juca încă un meci amical, tot astăzi, cu CS Mioveni, de la ora 18:00.

Afla mai multe despre: hagifarul 

viewscnt
Articole similare