Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a impresionat pe Dan Petrescu la CFR Cluj, dar e încântat că a ajuns la un alt club din Liga 1: "Nu avea timp pentru explicaţii. Nu simţeam că este locul meu acolo" | EXCLUSIV

L-a impresionat pe Dan Petrescu la CFR Cluj, dar e încântat că a ajuns la un alt club din Liga 1: "Nu avea timp pentru explicaţii. Nu simţeam că este locul meu acolo" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Cristian Neguţ a jucat sporadic la CFR Cluj şi se arată încântat că a părăsit-o pe campioana Ligii 1. De asemenea, atacantul a oferit un răspuns scurt despre Dan Petrescu.

Cristian Neguţ, după ce a plecat de la CFR Cluj

Împrumutat pentru a doua parte a sezonului de la Chindia la CFR Cluj, pentru care a jucat doar 288 de minute, Neguţ a revenit la echipa din Târgovişte. 

La 26 de ani, Neguţ speră ca echipa din Târgovişte să repete sezonul bun făcut în urmă cu doi ani, cu el în atac, şi nu s-a ferit să-şi exprime sentimentele despre cum s-a simţit la CFR Cluj. 

Deşi a stârnit admiraţia lui Dan Petrescu după primele minute jucate în Gruia, atacantul a fost trecut pe bancă spre finalul play-off-ului. 

"Chiar mă bucur că am revenit. Mă bucur din tot sufletul că am revenit şi sper că anul acesta să fie cel puţin ca acum doi ani, să avem rezultate şi chiar am încredere că o să fie ceva mai bine decât anul trecut. 

La CFR a fost o experienţă bună pentru mine, dar mă bucur mai mult că m-am întors decât dacă rămâneam acolo. Nu simţeam că este locul meu acolo, mai ales în ultima perioadă, când am jucat foarte puţin. 

Cred că o să fie cel mai dificil an al Chindiei de când este în Liga 1, dar sper că o să fie şi cel mai bun. Am încredere că anul acesta o să fie altceva.

(n.r. - Cum era Dan Petrescu?) Nu prea dădea explicăţii, nu avea el timp pentru explicaţii", a declarat Neguţ pentru Orange Sport. 

Revenit la Chindia Târgovişte, Neguţ nu l-a mai găsit pe Emil Săndoi, ci pe Adrian Mihalcea, noul antrenor. 

Afla mai multe despre: cristian negutdan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare