Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Marius Şumudică după eliminarea ruşinoasă a CFR-ului din preliminariile Champions League: ”Eu am câştigat şapte meciuri şi m-au dat afară”

Ce spune Marius Şumudică după eliminarea ruşinoasă a CFR-ului din preliminariile Champions League: ”Eu am câştigat şapte meciuri şi m-au dat afară”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a făcut de râs în primul tur preliminar al Ligii Campionilor şi a părăsit competiţia înainte ca aceasta să înceapă cu adevărat. Echipa pregătită de Dan Petrescu a fost eliminată de Pyunik Erevan şi va evolua în turul doi preliminar al Conference League, la fel ca FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi.

În urmă cu aproximativ un an, după nici trei luni pe banca echipei, Marius Şumudică (51 de ani) îşi pierdea postul de antrenor principal al campioanei CFR.

Sub comanda sa, echipa avusese un parcurs perfect în campionat, cu şapte victorii din şapte, dar nu îşi atinsese obiectivele pe plan european.

CFR a reuşit să treacă, cu chiu, cu vai, de primele două tururi preliminare ale Ligii Campionilor, învingându-le pe Borac Banja Luka (Bosnia) şi Lincoln Red Imps (Gibraltar).

Însă, în al treilea tur, clujenii au dat peste Young Boys Berna (Elveţia) şi au fost eliminaţi, ajungând în play-off-ul Europa League.

Acolo, un duel cu Steaua Roşie Belgrad (Serbia) o aştepta pe campioană, iar, după 0-4 în tur, soarta lui Marius Şumudică a fost mai mult sau mai puţin decisă.

Demis de abia în urma returului, tehnicianul măcar a reuşit să ducă echipa în grupele Conference League, obiectiv care pare mai mult decât dificil în acest sezon.

Ce spune Marius Şumudică după eliminarea ruşinoasă a CFR-ului din preliminariile Champions League

Dacă acesta ar fi reuşit să calfice totuşi echipa în grupele Europa League, cu siguranţă nu şi-ar fi pierdut postul, iar CFR ar fi putut fi în altă situaţie acum.

Dar aşa s-a scris istoria şi iată că Dan Petrescu a suferit la rândul său o umilinţă europeană, imediat după predecesorul său.

Cei doi s-au tot contrat în ultima vreme, dar, întrebat cum comentează eliminarea ruşinoasă suferită, Şumudică nu a fost prea critic.

În schimb, acesta a punctat în ce circumstanţe a fost el demis şi a transmis că întrebările despre ”parcursul european” al clujenilor nu ar trebui să îi fie adresate lui.

Vorbiţi cu Petrescu, de ce să vorbiţi cu mine? Să vorbească Petrescu! Eu am câştigat şapte meciuri la CFR Cluj şi m-au dat afară.

Să vorbească Mara, Bilaşco, oamenii ăia de acolo. Sunaţi la CFR Cluj, are cine să vorbească de acolo”, a declarat Marius Şumudică, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare