Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, ”pe făraş” la CFR Cluj! Anunţul făcut de Nelu Varga după ruşinea istorică din preliminariile Champions League

Dan Petrescu, ”pe făraş” la CFR Cluj! Anunţul făcut de Nelu Varga după ruşinea istorică din preliminariile Champions League

CFR Cluj

Comentarii

Miercuri seara, CFR Cluj a ratat calificarea în al doilea tur preliminar al Champions League, după ce a fost eliminată de Pyunik Erevan, la loviturile de departajare. Clujenii au condus cu 1-0, dar au fost egalaţi în minutul 89, înainte de a conduce 2-1 şi a fi egalaşi în minutul 90.

Din pricina lipsei rezultatelor în cupele europene, coeficientul UEFA al formaţiilor din România a scăzut drastic în ultimii ani.

De la a avea campioana direct în grupe, echipa care câştigă Liga 1 intră acum încă din primul tur preliminar, adică trebuie să câştige patru meciuri în dublă manşă pentru a prinde grupele.

Stagiunea trecută, Marius Şumudică a fost criticat dur pentru faptul că echipa sa a fost eliminată încă din al treilea tur, iar apoi umilită în Europa League.

De această dată, ce mai e de zis? Campioana României a fost eliminată, pe teren propriu, de o echipă de cinci ori mai slab cotată, care a fost condusă pe final de meci de două ori.

Eliminarea din competiţie este cu adevărat neverosimilă pentru clujeni şi ar putea reprezenta începutul unei noi ere în Gruia.

Iar Dan Petrescu ar putea fi lăsat să devină exclusiv o parte a vechii ere, în urma ruşinii suferite miercuri seara, care va lăsa o pată pe reputaţia clubului.

Dan Petrescu, ”pe făraş” la CFR Cluj

La finalul partidei, ”Bursucului” i s-a cerut demisia din partea fanilor, după al treilea meci fără victorie din acest început de sezon.

Prosport anunţă că Nelu Varga s-a decis să renunţe la Dan Petrescu în urma eliminării cu Pyunik, sătul de filozofia de joc a tehnicianului.

CFR a avut dubla în mână de mai mult ori, dar a fost prea ”speriată” şi nu a profitat de diferenţa de valoare faţă de adversar.

Aşadar, în urma finalului partidei din Gruia, Nelu Varga a anunţat că va avea o întâlnire cu Petrescu, punctând că acesta are susţinerea sa ”cel puţin până atunci”.

"Vom avea o discuţie sinceră şi corectă cu Dan Petrescu. Cel puţin până atunci are susţinerea mea", a declarat Neluţu Varga pentru sursa citată.

Eliminarea CFR-ului a consemnat o premieră istorică: este prima oară când o echipă din România este eliminată în primul tur preliminar al Champions League.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare