Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a anunţat finalul unei ere la CFR Cluj: "Semnale au fost. Nu mai e ce a fost" | EXCLUSIV

MM Stoica a anunţat finalul unei ere la CFR Cluj: "Semnale au fost. Nu mai e ce a fost" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a comentat eliminarea rivalilor de la Champions League din primul tur preliminar Champions League.

Mihai Stoica, după eliminarea lui CFR Cluj cu Pyunik

Campioana României, CFR Cluj, a pierdut la lovituri de departajare în faţa armenilor de la Pyunik. Scorul a fost 2-2 (3-4 la penalty-uri), după ce adversarii au egalat de două ori. CFR Cluj va juca în turul II preliminar din Conference League.

Mihai Stoica a subliniat faptul că CFR Cluj şi-a pierdut din forţa de altă dată şi consideră că Dan Petrescu comite o greşeală în mod continuu pe finalul partidei, atunci când efectuează schimbările. 

De asemenea, oficialul FCSB a transmis că CFR Cluj nu-l va schimba pe Dan Petrescu din funcţia de antrenor. 

"Am văzut meciul nostru de anul trecut cu Karagandi. Doar că miza aici a fost alta. Dacă CFR mergea mai departe şi era logic că merge, era în grupele Conference League aproape. Dacă Pyunik pune probleme campioanei României, e clar. În tur a mai jucat ceva CFR, iar acum au prins curaj armenii. Penalty ratat, ocazie imensă la greşeala lui Boateng. În primele 90 de minute, CFR a avut o singură şansă foarte mare, atât! În rest, nimic! E bine să câştigi cinic, dar n-a mai mers. Nu mă aşteptam ca Pyunik să înscrie cu CFR, dar semnale au fost din campionat, cu multe goluri luate în campionat. CFR nu mai e ce a fost. 

Cred că Dan Petrescu are contract beton. Contează şi cum ajungi în Conference League. Acum sunt ca noi (n.r. - în turul secund din preliminariile Conference League). Nu cred că e în pericol Petrescu. Tot ce au făcut, au făcut să ajungă în Champions League. Acum să facă o cheltuială în plus să aduci un alt antrenor, cu clauză plătită pentru Petrescu?

Ce e straniu... Ştiam că Petrescu e superstiţios, poate s-a schimbat. În campionat a luat goluri în ultimele faze ale meciului. Acum, din nou, a intrat în prelungiri Yuri şi a primit gol. Nu mă aşteptam să nu ţină cont în meciuri importante. Schimbările astea din ultimele minute i-au dăunat", a declarat expertul Orange Sport, Mihai Stoica. 

Afla mai multe despre: mihai stoicacfr cluj pyunikdan petrescu 

viewscnt
Articole similare