Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragomir, despre antrenorul care s-a prezentat la baza fostei echipe cu ”opt persoane din lumea interlopă”: ”De ce să nu fie înlocuitorul lui Petrescu?”

Dragomir, despre antrenorul care s-a prezentat la baza fostei echipe cu ”opt persoane din lumea interlopă”: ”De ce să nu fie înlocuitorul lui Petrescu?”galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a suferit o umilinţă istorică în primul tur preliminar al Champions League. Jucătorii lui Dan Petrescu (54 de ani) au fost eliminaţi de Pyunik Erevan, la loviturile de departajare, după ce au remizat 0-0 în tur şi 2-2, după prelungiri, în retur. ”Bursucul” ar putea plăti cu postul.

Deşi a reuşit să cucerească un al cincilea titlu la rând, CFR Cluj îşi va ”începe” parcursul european în aceeaşi rundă a aceleiaşi competiţii cu echipele româneşti.

Practic, echipa pregătită de Dan Petrescu a disputat două meciuri cu Pyunki Erevan în Champions League şi tot a ajuns să evolueze în turul doi preliminar al Conference League.

Cum a punctat MM Stoica, în direct, la Orange Sport: ”CFR a câştigat campionatul degeaba”, făcând referire la faptul că ardelenii doar şi-au aglomerat programul cu două partide care au fost, în final, nesemnificative.

În orice caz, umilinţa suferită împotriva unei echipa cu o cotă de piaţă de cinci ori mai mică l-ar putea costa postul pe Dan Petrescu.

Nelu Varga a afirmat în urma înfrângerii din Gruia că va fi nevoit să poarte o discuţie cu antrenorul echipei sale şi că îl va susţine ”cel puţin până atunci”.

La momentul actual, Mirel Rădoi (41 de ani) esta favorit să îi ia locul ”Bursucului”, însă Dumitru Dragomir a venit cu o propunere cu adevărat halucinantă.

Dumitru Dragomir, propunere halucinantă

Fostul şef de la LPF este de părere că Ionuţ Chirilă (56 de ani), propus recent şi la Dinamo, ar merită să primească o şansă să antreneze campioana României.

"Ionuţ Chirilă e un exemplu, când a făcut performanţă şi a scos fotbalişti, l-au eliminat. Aceasta este România.

De ce să nu fie Ionuţ Chirilă înlocuitorul lui Dan Petrescu? Să încerce şi Chirilă, de ce să nu încerce?", a declarat Dumitru Dragomir pentru prosport.

În CV-ul lui Chirilă se regăsesc echipe precum Jiul Petroşani, Electromagnetica Bucureşti, ASA Tg. Mureş sau Poli Iaşi şi niciun trofeu.

Ultima sa aventură pe banca tehnică, după o pauză de patru ani, a venit în cursul ultimului sezon, la Academica Clinceni.

Când a fost informat că a fost înlocuit, Chirilă s-a prezentat la baza de pregătire a ilfovenilor cu ”opt persoane cunoscute din lumea interlopă şi ”a blocat accesul jucătorilor în incinta complexului sportiv”.

Situaţia a degenerat, fiind nevoie de intervenţia poliţiei pentru ca ordinea să fie restabilită”, informau cei de la Clinceni, pe site-ul oficial.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare