Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este favorit să îl înlocuiască pe Dan Petrescu după umilinţa istorică din preliminariile Champions League

Cine este favorit să îl înlocuiască pe Dan Petrescu după umilinţa istorică din preliminariile Champions League

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (54 de ani) este ”pe făraş” la CFR Cluj după ce a fost părtaş la unul dintre cele mai umilitoare rezultate din istoria clubului. Eliminarea din preliminariile Champions League, împotriva lui Pyunik Erevan, are şanse mari să îl coste pe ”Bursuc” postul.

CFR Cluj a început acest sezon visând că poate prinde grupele Champions League, dar cu obiectivul de a prinde măcar grupele Europa League.

Iată că după doar un tur preliminar din Liga Campionilor, ardelenii deja au ajuns în Conference League şi au consemnat cea mai mare umilinţă europeană din istoria echipelor româneşti.

Este prima dată în istorie, în noul format al competiţiei, când o echipă din România este eliminată încă din primul tur preliminar al Champions League.

CFR Cluj a dominat-o copios pe Pyunik în retur, dar ratările pe bandă rulantă combinate cu faptul că Dan Petrescu nu a vrut să atace încă din tur i-au ”asigurat” eliminarea campioanei României.

Cristi Bălgrădean a reuşit să salveze un penalty în prelungiri, dar nu a mai fost la fel de inspirat şi la loviturile de departajare, iar CFR s-a ”scufundat” în Conference League.

Cine este favorit să îl înlocuiască pe Dan Petrescu după umilinţa istorică din preliminariile Champions League

În urma umilinţei istorice suferite, Nelu Varga a recunoscut că trebuie să aibă o discuţie cu Dan Petrescu, iar Fanatik anunţă că patronul este decis să îl demită pe ”Bursuc”, în ciuda clauzei sale de reziliere de 400.000 de euro.

Conform sursei citate, Mirel Rădoi ar fi favorit să îi ia locul actualului antrenor al CFR-ului, după ce a eşuat să ajungă la un acord cu Universitatea Craiova.

Pe tot parcursul mandatului lui Laurenţiu Reghecampf, s-a tot zvonit că Mirel Rădoi îi va lua locul, dar, când oportunitatea s-a ivit, fostul selecţioner, oltean la origine, nu a mai făcut pasul în Bănie.

Aşadar, rămas liber de contract, acesta ar fi favorit să preia singura echipă din Superliga cu un buget mai generos decât formaţia pregătită în prezent de Laszlo Balint.

Sătul de fiolozofia şi abordarea lui Dan Petrescu, care au dus, în final, la eliminarea prematură a echipei din Liga Campionilor, Varga îşi doreşte să meargă în altă direcţie şi l-ar vedea pe Rădoi varianta ideală.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare