Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta pentru titularul FCSB-ului, divulgată în direct: ”Gigi vinde scump” | EXCLUSIV

Oferta pentru titularul FCSB-ului, divulgată în direct: ”Gigi vinde scump” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a divulgat una dintre ofertele primite în această vară, pe adresa unuia dintre titularii echipei. Managerul general a dezvăluit aproximativ despre ce sumă era vorba şi a anunţat ce răspuns au dat roş-albaştrii.

În noul sezon, FCSB îşi propune să recucerească titlul pentru prima dată în ultimii opt ani, iar în această stagiune ar putea avea cea mai bună şansă din ultimii ani.

CFR Cluj nu mai este ”colosul” din ultimele sezoane, lucru demonstrat de şi înfrângerea din Supercupă, dar mai ales de eliminarea ruşinoasă din Champions League.

Echipa pregătită de Dan Petrescu nu a putut trece de Pyunik Erevan şi a ”retrogradat” direct în Conference League, urmând să debuteze în această ediţie a competiţiei în acelaşi tur ca celelalte echipe româneşti.

În orice caz, realist, FCSB are acum cea mai bună şansă să cucerească un prim titlu după 2015, dar pentru acest lucru trebuie să îşi păstreze lotul oarecum intact.

Din fericire pentru fanii roş-albaştri, niciun jucător important nu pare a fi aproape de plecare, astfel că acesta ar putea fi un sezon care se termină cu sărbători pentru bucureşteni.

Oferta pentru titularul FCSB-ului, divulgată în direct

Florin Tănase pare decis să continue la Capitală, cel puţin deocamdată, Tavi Popescu încă este prea ”neşlefuit” pentru a fi vândut pe suma dorită de Becali, în timp ce Darius Olaru şi Florinel Coman sunt în fomră de zile mari.

Însă, invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că unul dintre titularii FCSB-ului au fost ofertaţi, în forma lui Andrei Cordea (23 de ani).

Legia Varşovia era interesată de acesta şi ar fi fost dispusă să îi achite trei milioane de euro lui Gigi Becali pentru fotbalistul adus de la Clinceni pentru doar 50.000 de euro.

MM confirmase din trecut că o ofertă de trei milioane de euro venise pentru Cordea şi a dezvăluit acum că FCSB ar dori c el puţin 10 milioane pentru a renunţa la acesta.

Oferta a fost pentru Cordea, am refuzat-o. Probabil că dacă ar fi cu opt cifre, cu şapte nu îl văd pe Gigi să îl lase. Ştiţi bine că Gigi vinde scump”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei cordea 

viewscnt
Articole similare