Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Stoica a confirmat oferta surprinzătoare primită de FCSB: "Becali nu-l dă. Alt patron l-ar fi vândut şi cu 1 milion de euro"

EXCLUSIV | Mihai Stoica a confirmat oferta surprinzătoare primită de FCSB: "Becali nu-l dă. Alt patron l-ar fi vândut şi cu 1 milion de euro"

FCSB

Comentarii

FCSB n-a mai luat titlul în Liga I din 2015, însă continuă să prezinte interes pentru cluburile din Europa. Andrei Cordea este subiectul unui transfer în aceste zile, dar Mihai Stoica a dezvăluit că mijlocaşul va rămâne, cel mai probabil, la vicecampioana României.

Legia Varşovia a avut parte de un sezon de coşmar şi a încheiat campionatul pe locul 10. Acum, oficialii clubului speră să revitalizeze lotul şi pregătesc o listă spectaculoasă de transferuri.

Printre cei vizaţi de Legia se numără şi Andrei Cordea. Mijlocaşul a avut evoluţii foarte bune la FCSB, iar acum polonezii vor să-l transfere. Deşi Mihai Stoica a dezvăluit că oferta primită de Gigi Becali este foarte bună, patronul roş-albaştrilor nu vrea să se despartă de Cordea dacă nu primeşte suma de trei milioane de euro.

"Va rămâne la noi. Nu cred că echipa respectivă are un buget care să-i permită să dea trei milioane de euro. Nici măcar două milioane nu cred că poate da.

Există o ofertă bună pentru Cordea. Alt patron l-ar fi vândut. Noi nu am dat aproape niciun ban pe el. Oricare alt patron de echipă îl dădea şi la un milion de euro.

Oamenii de afaceri se grăbesc să fac asemenea afaceri, să faci 1000% profit într-un singur an... Uite că Becali a investit şi în Dawa. Ştiu că mai spune la nervi că se retrage, dar nu e adevărat" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Venit la FCSB în vara anului trecut, de la Academica Clinceni, pentru 50 de mii de euro, Andrei Cordea s-a impus rapid în echipa roş-albaştrilor. Cu evoluţii extrem de apreciate în tricoul vicecampioanei, mijlocaşul de 23 de ani a ajuns şi la naţionala României, unde a bifat deja două prezenţe.

Astfel, în doar un an, Andrei Cordea şi-a dublat cota şi a ajuns să valoreze 1,2 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

  • 6 goluri şi 5 pase decisive a reuşit Cordea în cele 41 de meciuri jucate pentru FCSB în toate competiţiile

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare