Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Poate construi un nou Dinamo”. Ionuţ Chirilă, antrenor pentru Liga 2: ”Un nebun frumos al fotbalului”

”Poate construi un nou Dinamo”. Ionuţ Chirilă, antrenor pentru Liga 2: ”Un nebun frumos al fotbalului”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a rămas şi fără antrenor după plecarea interimarului Gică Mihali, dar ar putea fi preluată de Ionuţ Chirilă.

Dinamo a retrogradat în Liga 2 pentru prima dată în istoria clubului. ”Câinii” au rămas fără o parte din jucători, dar şi fără Dusan Uhrin, antrenorul care a fost la cârma formaţiei la finalul sezonului trecut.

Gică Mihali, cel care a condus antrenamentele după plecarea cehului, a părăsit-o şi el pe Dinamo şi a semnat cu Dunărea Călăraşi, proaspăt retrogradată în Liga 3.

Astfel, în momentul de faţă, înainte de startul primului sezon din istorie în liga secundă, formaţia din Ştefan cel Mare nu are încă un antrenor principal.

Ionuţ Chirilă, propus la Dinamo: ”Un nebun frumos al fotbalului”

Postul vacant ar putea fi preluat de Ionuţ Chirilă, numele său fiind lansat de Dinu Gheorghe.

Tehnicianul de 56 de ani a mai fost în trecut cadrul clubului Dinamo. Aceta a pregătit mai multe grupe de copii şi juniori.

”Ionuţ Chirilă ar fi poate o soluţie pentru Dinamo. Pe cine să aducă? El a lucrat mereu cu jucători tineri.

Îşi doreşte să formeze o echipă. Nu sunt ironic! Poate construi un nou Dinamo, iar jucătorii, cu salarii de 600-1.000 de euro pe lună, pot fi plătiţi de domnul Iuhasz, de domnul Niţu”, a declarat Dinu Gheorghe, la ProSport.

Ultima echipă la care a antrenat Ionuţ Chirilă a fost Academica Clinceni (septembrie - decembrie 2021). A mai pregătit cinci echipe în carieră: Jiul Petroşani, UTA Arad, Concordia Chiajna, CSMS Iaşi, ASA Târgu Mureş.

Şi lui Marius Avram îi surâde propunerea lansată de Dinu Gheorghe.

”Ideea nu este deloc rea, iar profilul lui Chirilă se încadrează. Este un nebun frumos al fotbalului şi poate demonstra că ia tineri de la 0”, a punctat şi fostul arbitru.

Ionuţ Chirilă şi-a exprimat de mai multe ori intenţia de a o antrena pe Dinamo, iar în această vară şi-ar putea îndeplini dorinţa.

”Ce trebuia eu să mai fac ca să antrenez Dinamo? Să mă duc în spaţiu?”, afirma Ionuţ Chirilă, pentru Plassport, în luna aprilie.

Afla mai multe despre: dinamoionut chirila 

viewscnt
Articole similare