Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii FCSB: ”S-a refăcut complet. E cu totul alt jucător!” EXCLUSIV

MM Stoica, anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii FCSB: ”S-a refăcut complet. E cu totul alt jucător!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit că Florinel Coman s-a refăcut complet după ce a fost chinuit de accidentări.

Ultimii doi ani au fost de coşmar pentru Florinel Coman (25 de ani). Fostul ”preferat” al lui Gigi Becali a fost afectat constant de accidentări şi părea aproape de finalul drumului la Bucureşti.

Gigi Becali a refuzat oferte de 10 milioane de euro pentru ”perla” sa, în speranţa că poate obţine o sumă mai importantă pentru fotbalistul crescut de Viitorul. Totuşi, patronul FCSB nu a anticipat ce avea să se întâmple. 

Florinel Comna a început să aibă probleme grave cu accidentările. Jucătorul revenea pe teren, dar nu mai dădea acelaşi randament, iar în cele din urmă, ajungea din nou în infirmeria clubului. 

Acum, MM Stoica a dezvăluit că e foarte mulţumit de modul cum Florinel Coman s-a antrenat în această vară. Managerul general al FCSB a spus că şeptarul echipei s-a refăcut complet, după toate accidentările pe care le-a suferit. 

”S-a refăcut complet. E cu totul alt jucător!” 

”M-a impresionat Florinel Coman. A reuşit pase de gol. E cu totul alt jucător. A venit şi după o perioadă crâncenă. Doi ani de zile a avut probleme cu mingea, dar e complet refăcut.

S-a antrenat foarte bine. A venit bine în pregătiri. A arătat chiar foarte bine”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-florinel coman-liga 1 

viewscnt
Articole similare