Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică a lăudat doi finanţatori din Liga 1 şi a scos o echipă din lupta pentru titlu: "Bă, a bătut cu pumnul în piept"

Şumudică a lăudat doi finanţatori din Liga 1 şi a scos o echipă din lupta pentru titlu: "Bă, a bătut cu pumnul în piept"

Rapid

Comentarii

Fostul antrenor al Rapidului, Marius Şumudică, şi-a scos echipa de suflet din România din lupta pentru titlul Ligii 1. De asemenea, tehnicianul a lăudat doi finanţatori din fotbalul românesc.

Marius Şumudică, înainte de noul sezon din Liga 1

Marius Şumudică a remarcat ultimele schimbări din Liga 1. El a lăudat sosirea lui Dan Şucu în acţionariatul Rapidului, club despre care crede că e prea devreme pentru a emite pretenţii la titlu. 

De asemenea, nu l-a uitat pe Gigi Becali şi a vorbit despre concurenţa acerbă pentru play-off. 

"Uite, felicit Rapid pentru ce se întâmplă, mă refer la Şucu, Daniel Niculae, adică oameni care... Bă, când ştii că ai un şef şi conduce, cum a fost Rapid cu Copos sau cum e FCSB cu Gigi. Bă, a bătut cu pumnul în piept, indiferent că face lucrurile cum trebuie sau nu, dar ştii în faţa cui să răspunzi. 

(n.r. - Rapid se poate lupta pentru titlu?) Nu. Cred că Rapid nu are valoare să ia titlul anul ăsta, părerea mea, din punct de vedere valoric la ceea ce înseamnă jucători. Nu contest valoarea lui Mutu, cred că e un antrenor bun, că are un bagaj destul de bun ca metode de antrenament, având în vedere jucătorii cu care a lucrat, cu antrenorii cu care a lucrat, dar cred că din punct de vedere valoric lotul nu se ridică la nivelul celor de la CFR, FCSB , Craiova sau cum să le zic, că nu vreau să îl supăr nici pe Rotaru, nici pe Mititelu. 

Eu cred că se bat cele trei (n.r. - CFR, FCSB, Universitatea Craiova pentru tutlu). Văd că la Sepsi este un proiect serios şi încearcă să facă ceva serios, cu un antrenor italian, stabil, care face lucruri cum trebuie. Pentru play-off e o bătaie mare. UTA cu Poenaru transferă, adică sunt echipe de care mi-e frică. Eu sunt rapidist , mi-e frică pentru Rapid să între în primele", a declarat Marius Şumudică. 

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare