Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Denis Alibec s-a întors în Liga 1! Clubul a anunţat transferul: ”Mult succes!”

OFICIAL | Denis Alibec s-a întors în Liga 1! Clubul a anunţat transferul: ”Mult succes!”

Fotbal intern

Comentarii

Denis Alibec (31 de ani) a rămas liber de contract dup[ despărţirea de Kayserispor şi a decis să se întoarcă în România. Dorit de Rapid, atacantul a semnat cu o altă echipă din campionatul nostru, cea la care s-a dezvoltat ca jucător.

Rămas liber de contract după despărţirea de Kayserispor, care încă îi datorează două milioane de euro, Denis Alibec a revenit în Liga 1.

Internaţionalul român evoluase în campionatul nostru şi în prima parte a ultimei stagiuni, la CFR Cluj, dar, odată cu plecarea lui Marius Şumudică, s-au dus şi şansele atacantului.

Dan Petrescu a renunţat la acesta în iarnă, iar, după un împrumut fără prea mare succes la Atromitos, în Cipru, acesta a revenit în ţară.

Dorit de Rapid, Alibec a semnat cu Farul Constanţa, echipă la care a crescut cât aceasta încă era separată de Viitorul lui Gică Hagi.

În 2008, în tricoul Farului Constanţa, ”tricolorul” debuta în prima divizie, înainte de a face pasul la Inter Milano, pe când încă era considerat un jucător de mare perspectivă.

Dobrogenii au anunţat că acesta a semnat un contract valabil pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

Denis Alibec s-a întors în Liga 1

Atacantul Denis Alibec este de astăzi noul jucător al Farului Constanţa, după ce a semnat un contract valabil pentru 1 an cu drept de prelungire pentru încă 1 an.

Născut la Mangalia, la 5 ianuarie 1991 (31 ani), Denis Alibec este un produs al Centrului de Copii şi Juniori de la Farul Constanţa, club pentru care a şi debutat în Liga 1 la 27.09.2008, într-o partidă cu Oţelul Galaţi, scor 1-1.

În cariera sa a mai evoluat pentru Internaţionale Milano, KV Mechelen, Bologna, Astra Giurgiu, FCSB, CFR Cluj, Atromitos sau Kayserispor.

Este dublu campion al României cu Astra Giurgiu (2016) şi CFR Cluj (2022), câştigător al Cupei României cu Astra Giurgiu (2014), declarat fotbalistul român al anului în 2016.

Are 23 de selecţii şi două goluri la prima reprezentativă a României, cu care a participat la C.E din 2016

Mult succes şi cât mai multe reuşite în alb-albastru, Denis!”, se arată în comunicatul emis de Farul.

 

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare