Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, apărat după eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor: ”Nu e vina lui. Fără el, CFR Cluj nu ia nici locul doi. E dezastru dacă pleacă” | EXCLUSIV

Dan Petrescu, apărat după eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor: ”Nu e vina lui. Fără el, CFR Cluj nu ia nici locul doi. E dezastru dacă pleacă” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost eliminată ruşinos încă din primul tur al preliminariilor Champions League, la loviturile de departajare, de Pyunik Erevan. În urma umilinţei suferite, s-a zvonit că Dan Petrescu (54 de ani) ar putea fi înlocuit pe banca tehnică a campioanei.

Miercuri seara, CFR Cluj a fost părtaşă la una dintre marile surprize văzute în preliminariile Champions League în ultimii ani.

Din păcate, nu campioana României a fost cea care a reuşit să obţină rezultatul surprinzător, ci adversara sa, Pyunik Erevan.

Formaţia din Armenia a reuşit să le ţină piept jucătorilor lui Dan Petrescu pentru 210 minute şi să îi învingă la loviturile de departajare, chiar la Cluj.

A fost o premieră istorică negativă pentru o echipă din România, una care are putea duce la o nouă demitere la CFR Cluj, într-un context similar cu cea din ultimul sezon.

În urmă cu un an, Marius Şumudică îşi pierdea postul după dubla manşă ruşinoasă cu Steaua Roşie Belgrad, iar la fel ar putea păţi şi Dan Petrescu acum.

Totuşi, Dumitru Dragomir este convins că şefii din Gruia nu ar trebui să îl demită pe ”Bursuc”, ci să ţină cu dinţii de acesta.

Dan Petrescu, apărat după eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor

Fostul şef de la LPF este de părere că ardelenii ar prinde cu greu podiumul fără Petrescu pe banca şi a afirmat că nu el trebuie să fie învinuit pentru acest eşec.

Dragomir a spus că CFR are un singur jucător bun, pe Nana Boateng, şi că cei de la FRF şi LPF sunt responsabili pentru starea în care a ajuns fotbalul nostru.

Valoarea fotbalului românesc este la pământ. Nimeni n-a făcut ceva pentru fotbal în ultimii cinci-şase ani.  Nepricepuţii din Federaţie nu ştiu ce să facă, cei de la Ligă sunt inexistenţi.

(n.r. vina CFR-ului care e?) Politicul nu a făcut nimic pentru fotbal. Toată lumea aruncă vina pe Dan Petrescu. Dan Petrescu nu are nicio vină.

Poate că tactic trebuia să facă ceva. Dar ca valoare, echipa nu are valoare. Are doar un singur jucător valoros, pe Boateng.

(credeţi că va pleca Dan Petrescu?) Dacă pleacă, e un dezastru pentru CFR Cluj. Nu ia nici locul doi”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare