Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi i-ar fi dat deja răspunsul lui Nelu Varga! Ce discuţie ar fi avut cei doi

Mirel Rădoi i-ar fi dat deja răspunsul lui Nelu Varga! Ce discuţie ar fi avut cei doi

CFR Cluj

Comentarii

După umilinţa istorică suferită în primul tur preliminar al Champions League, Dan Petrescu (54 de ani) ar fi ”pe făraş” la CFR Cluj, iar Mirel Rădoi (41 de ani) ar fi fost contactat încă din seara meciului de Nelu Varga pentru a vedea dacă poate veni în Gruia.

După câteva parcursuri europene impresionante reuşite sub comanda lui Dan Petrescu, a venit momentul ca CFR Cluj să sufere şi o umilinţă în cupele europene cu ”Bursuc” pe bancă.

Ardelenii au fost eliminaţi încă din primul tur preliminar al Champions League, la loviuturile de departajare, de campioana Armeniei, Pyunik Erevan.

Ruşinea istorică a echipei sale i-ar fi cauzat o criză de nervi lui Nelu Varga, nemulţumit că investiţiile importante făcute nu i-au adus rezultatele dorite.

Acesta ar lua serios în calcul înlocuirea lui Dan Petrescu, o abordare similară cu cea avută cu Marius Şumudică în urmă cu un an, demis după umilinţa cu Steaua Roşie Belgrad.

Deocamdată, patronul campioanei a afirmat că nu va lua vreo decizie pripită şi că trebuie mai întâi să aibă o discuţie cu tehnicianul de 54 de ani.

Totuşi, se aud zvonuri cum că Varga deja ar fi decis să îi plătească lui Petrescu clauza de 400.000 de euro şi a îl demite, furios că CFR a ”reuşit” să fie eliminată de Pyunik.

Mirel Rădoi i-ar fi dat deja răspunsul lui Nelu Varga

Mirel Rădoi ar fi fost deja identificat ca înlocuitorul ideal pentru Petrescu, graţie diferenţei majore între stilurile de joc şi filozofiilor celor doi.

Iar, conform Fanatik, fostul selecţioner ar fi fost contactat de Varga încă din urma înfrângerii de miercuri, pentru a vedea dacă ar fi interesat să preia postul.

Cei doi ar fi discutat, iar Rădoi i-ar fi transmis patronului campioanei că nu este dispus să preia o echipă care deja şi-a definitivat lotul şi şi-a început sezonul.

Aşadar, CFR ar fi al doilea ”grand” al Ligii 1 care este refuzat de Mirel Rădoi în această vară, după ce şi Universitatea Craiova l-a ratat pe tehnician.

Liber de contract încă de la 1 decembrie 2021, fostul selecţioner obişnuia să afirme că este dornic să revină la viaţa de antrenor la nivel de club, dar nu a semnat cu vreo nouă echipă în ultimele opt luni.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare