Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali n-are milă de CFR Cluj: "Dumnezeu le aranjează pe toate! Nu s-au luptat corect cu noi"

Gigi Becali n-are milă de CFR Cluj: "Dumnezeu le aranjează pe toate! Nu s-au luptat corect cu noi"

CFR Cluj

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a reacţionat la eşecul CFR-ului, campioana României care a fost eliminată încă din primul tur al preliminariile Ligii Campionilor, 2-3 după loviturile de departajare cu Pyunik Erevan. Latifundiarul din Pipera a spus că echipa din Gruia plăteşte acum pentru că "nu s-a luptat corect" cu FCSB în finalul sezonului trecut din Superligă şi "Dumnezeu le aranjează pe toate".

CFR Cluj a fost eliminată în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, 2-3 (după loviturile de departajare) cu Pyunik Erevan, deşi campioana României era mare favorită împotriva armenilor. Gigi Becali, patronul FCSB, echipă cu care CFR Cluj s-au luptat până în penultima etapă pentru titlu, a reacţionat la "drama" trăită de ardeleni în Europa.

Gigi Becali n-are milă de CFR Cluj: "Dumnezeu le aranjează pe toate! Nu s-au luptat corect cu noi"

Eliminarea CFR-ului din primul tur preliminar al UCL a pornit un adevărat calvar în Gruia, care s-ar putea lăsa cu demiterea lui Dan Petrescu. Pyunik Erevan a fost un adversar tratat prea uşor de CFR Cluj în momentul când ardelenii au avut avantaj, astfel că au fost eliminaţi după ce au ajuns la loviturile de departajare.

În sezonul trecut, FCSB şi CFR Cluj s-au luptat până în penultima etapă pentru titlu, dar un egal făcut de roş-albaştri împotriva Voluntariului (2-2) a făcut ca titlul să meargă în Gruia. Gigi Becali şi tabăra FCSB au acuzat CFR-ul, la vremea respectivă, de jocuri necurate, patronul roş-albaştrilor a spus că "Dumnezeu le aranjează pe toate" după eliminarea trupei din Gruia din UCL.

”Voi credeţi că nu există Dumnezeu? Uite că există şi uite cum le aranjează bunul Dumnezeu pe toate. Dar eu am le-am şi spus ce zice Sfântul Apostol Pavel. Cel ce se luptă la jocuri şi nu respectă regulile nu primeşte cununa. Aşa spune Pavel.

Faci prostii, plăteşti când îţi e lumea mai dragă. Păi ei credeau că o să le meargă la nesfârşit? Nu s-au luptat corect cu noi, uitaţi că au plătit. Nu mă interesează pe mine ce este acum în sufletul lui Neluţu Varga. Şi ăsta este doar începutul.

După meci l-am văzut pe Petrescu terminat şi nu ştiu cum o să o mai dreagă el acum. Nu e în totalitate vina lui, sunt şi alţii pe acolo care trebuie să plătească”, a declarat Becali, pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbcfr clujreactieeliminare 

viewscnt
Articole similare