Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru a repatriat un fost jucător

Încă un transfer la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru a repatriat un fost jucător
Comentarii

Apărătorul elveţian Ivan Martic a semnat, luni, un contract pe doi ani cu Universitatea Craiova.

Ivan Martic a revenit la clubul din Bănie, după doi ani petrecuţi la FC Sion. Martic (31 de ani) a evoluat pentru Universitatea Craiova între 2017 şi 2020, câştigând Cupa României în 2018.

În Bănie, Martic a jucat timp de trei sezoane şi a adunat peste 60 de meciuri, marcând patru goluri. Apreciat pentru evoluţiile sale în România, Ivan Martic ar fi avut şi posibilitatea de a continua în fotbalul de la noi, dar a fost mult mai tentat de un transfer în Italia, Turcia sau Elveţia.

Martic a cucerit Cupa României în 2017-2018 şi a jucat în Supercupa Românie cu U Craiova. Fundaşul este campion al Croaţiei în sezonul 2016-2017 cu HNK Rijeka.

Cum arată echipamentul Universităţii Craiova pentru sezonul următor! Vedeta care a prezentat noile tricouri

Universitatea Craiova şi-a prezentat echipamentul în care jucătorii ei vor evolua în sezonul viitor.

Craiova a terminat sezonul trecut pe locul 3, iar echipa din Bănie are, ca de obicei, obiectivul de a câştiga titlul. Clubul lui Mihai Rotaru a păstrat tardiţionalele culori alb şi albastru, iar acum dungile de pe tricouri sunt scoase în evidenţă de culoarea negru. 

De asemenea, dungile negre îşi fac apariţia şi pe spatele tricourilor. Noul echipament a fost prezentat fanilor de către cântăreaţa Lora. Oltenii vor debuta vineri în noua stagiune, contra lui Sepsi. 

Craiova s-a despărţit de Laurenţiu Reghecampf, după ce fostul antrenor de la FCSB nu a reuşit să câştige niciun trofeu, reuşind doar să obţină calificarea în preliminariile UEFA Conference League.

Oltenii au bătut palma cu Laszlo Balint, care are ca obiectiv să ducă echipa cât mai departe în Conference League, dar şi câştigarea titlului în Liga 1. Suporterii nu au fost prea încântaţi de venirea lui Balint la Craiova şi l-au contestat pe antrenor.  

  • Află cele mai importante informaţii ale zilei în ştirile Orange Sport 1, de la 8.30, 10.00, 12.30, 17.30 şi după ultima emisiune a serii.

Afla mai multe despre: craiova-martic rotaru 

viewscnt
Articole similare