Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică s-a interesat de fotbalistul nou-venit la Universitatea Craiova: ”Ai vrut să îl aduci la FCSB?” | EXCLUSIV

Nicolae Dică s-a interesat de fotbalistul nou-venit la Universitatea Craiova: ”Ai vrut să îl aduci la FCSB?” | EXCLUSIVgalerie foto
Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a vorbit despre jucătorul nou-venit la Craiova, sau mai degrabă ”nou-întors”, Ivan Martic (31 de ani). Fostul internaţional român a dezvăluit că îl admiră de mai mulţi ani pe fundaş şi că s-a tot interesat de acesta.

În ciuda faptului că şi-a propus titlul ca obiectiv şi că are un nou antrenor pe banca tehnică, Universitatea Craiova a rezolvat neaşteptat de puţine transferuri în această vară.

Până acum, oltenii au adus la club doar doi jucători, Raul Silva (32 de ani) şi Ivan Martic, jucători aflaţi spre finalul carierei, ambii fundaşi centrali.

Echipa din Bănie mai este în discuţii pentru două transferuri, prioritatea fiind Bogdan Rusu (32 de ani), golgheterul şi căpitanul lui CS Mioveni.

Interesul pentru Rusu vine doar prin prisma faptului că Jovan Markovic (21 de ani) ar putea părăsi surprinzător clubul, după ce a fost ofertat de echipa din oraşul său natal, Steaua Roşie Belgrad.

În orice caz, obiectivul Universităţii Craiova rămâne campionatul, iar Nicolae Dică este de părere că Ivan Martic poate fi om de bază pentru olteni în noul sezon şi să ajute să îşi îndeplinească misiunea.

Nicolae Dică s-a interesat de fotbalistul nou-venit la Universitatea Craiova

Fostul secund al echipei naţionale a dezvăluit că l-a remarcat pe elveţian încă de la prima perioadă petrecută în Bănie, pe când Dică antrena la FCSB.

Totuşi, fostul antrenor al roş-albaştrilor nu l-a luat în calcul pentru un transfer la Bucureşti, ci doar a dorit să îl păstreze ca o viitoare opţiune în caz de orice.

Vizavi de Martic, eu zic că au făcut un transfer bun şi vă spun şi fotbalistic şi ca şi caracter... eu m-am interesat de el aşa, pentru că era un jucător care îmi plăcea.

Am mai vorbit şi eu la Craiova. (n.r. ai vrut să-l aduci la FCSB?) Nu, m-am gândit că eram acum la echipa naţională, după, unde voi prinde, poate am posibilitatea să îl aduc pe el.

E un jucător care poate juca şi fundaş dreapta, şi fundaş central. M-am interesat să îi văd caracterul, am înţeles că este super ok, şi caracter, e jucător de vestiar.

Va fi un câştig pentru Craiova”, a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: ivan martic 

viewscnt
Articole similare