Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O sumă de bani şi Dan Nistor”. Mijlocaşul, ”monedă de schimb” pentru transferul atacantului dorit de olteni

”O sumă de bani şi Dan Nistor”. Mijlocaşul, ”monedă de schimb” pentru transferul atacantului dorit de olteni
Comentarii

Ajuns la o vârstă înaintată, Dan Nistor (34 de ani) are şanse mari să plece de la Universitatea Craiova. Mijlocaşul central ar putea fi folosit ca o ”monedă de schimb” pentru atacantul dorit de olteni, întrucât clubul ”vânzător” este interesat de acesta.

Dan Nistor se află la final de drum la Universitatea Craiova, după venirea lui Laszlo Balint pe banca echipei. Tehnicianul nu îl vede ca un jucător de bază pe veteran, astfel că este dispus să renunţe la acesta.

În contextul în care Jovan Markovic este foarte aproape de a pleca din Bănie, conducerea Craiovei este în căutarea unui nou atacant şi insistă pentru aducerea unui vârf din Superliga.

Este vorba despre o alegere surprinzătoare, Bogdan Rusu (32 de ani), căpitanul, golgheterul şi cel mai important om al lui CS Mioveni.

Pentru a rezolva transferul, Universitatea Craiova l-a oferit la schimb pe Ionuţ Vînă (27 de ani), dar argeşenii nici nu au vrut să audă de această variantă.

Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a confirmat propunerea venită dinspre echipa pregătită de Laszlo Balint şi a anunţat că a făcut o contraofertă.

Mioveni nu îl doreşte pe Vînă, dar ar fi dispusă să renunţe la Rusu în schimbul lui Dan Nistor şi unei sume de bani.

Dan Nistor, ”monedă de schimb” pentru transferul atacantului dorit de olteni

Noi înţelegem dorinţa jucătorului de a merge la Craiova, însă avem şi noi socotelile noastre. Ştim că cei de la Universitatea vor să facă business, dar nici la Mioveni nu sunt fraieri.

L-au dat pe Vînă peste tot, l-au propus şi la noi, nu-l vrem, dacă era bun juca la ei. Conducerea noastră tratează în continuare şi noi am înaintat o propunere clară, o sumă de bani şi Dan Nistor la schimb.

Vînă nu intră în calcul. Craiova ia trei milioane pe Markovic şi noi să-l dăm pe Rusu cum vor ei, nu se poate chiar aşa, în plus antrenorul are şi el socotelile lui, ce facem, trecem peste el?

Nu ar fi corect pentru că a menţinut echipa în primul eşalon şi şi-a asumat un obiectiv. Domnul Pelici are un cuvânt important în această tranzacţie, trebuie să-l ascultăm!”, a declarat Ion Georgescu, pentru Playsport.

Dan Nistor părea la un pas de un transfer la FC Argeş în urmă cu mai multe zile, dar mutarea nu s-a mai materializat.

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare