Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | UTA Arad şi-a luat atacant din Germania: ”Îi urăm bun venit!”

OFICIAL | UTA Arad şi-a luat atacant din Germania: ”Îi urăm bun venit!”

UTA

Comentarii

Luni, UTA Arad a anunţat venirea unui nou atacant la club, transferat din Germania. Poziţia de vârf fusese identificată ca fiind una cu probleme de Ilie Poenaru, iar jucătorul nou-venit se va lupta cu Claudiu Keşeru (35 de ani) pentru un post de titular.

Deşi conducerea se află în negocieri pentru vânzarea clubului, UTA Arad îşi vede de treabă ca de obicei, iar luni a anunţat venirea unui nou atacant.

Ilie Poenaru afirmase în trecut că are nevoie de întăriri pe acel post, chiar şi după venirea lui Claudiu Keşeru, astfel că a decis să aducă un nou vârf la Arad.

Este vorba despre Orhan Ademi (30 de ani), un eveţian cu origini din Macedonia de Nord, care a evoluat în ultimii 10 ani aproape exclusiv în Germania.

În afara unei scurte perioade la SV Reid (Austria), Ademi le-a reprezentat pe Braunschweig, Aalen, Wurzburg Kickers şi Duisburg în a doua şi a trei ligă germană.

Fotbalistul fusese lăsat liber de contract la finalul ultimului sezon, în ciuda faptului că a marcat 17 goluri în 43 de apariţii pentru fosta sa echipă.

UTA Arad şi-a luat atacant din Germania

Orhan Ademi este noul atacant al UTA-ei.  Elveţianul în vârstă de 30 de ani a semnat astăzi un contract cu echipa noastră şi se va alătura antrenamentelor conduse de Ilie Poenaru şi stafful său.

Vârful de 1.89m a început fotbalul în ţara natală, la Au-Berneck, iar în carieră a mai trecut pe la Rheindorf Altach, Eintracht Braunschweig, VfR Aalen, SV Ried, Würzburger Kickers şi MSV Duisburg. 

A fost convocat la naţionala U21 a Elveţiei în 2012 pentru meciurile de baraj cu Germania din cadrul preliminariilor Campionatului European de Tineret.

În ultimul sezon, petrecut în tricoul celor de la MSV Duisburg, Ademi a marcat 12 goluri în 37 de apariţii în campionat, plus alte 5 goluri în 6 apariţii în Niederrheinpokal. 

Masivul atacant va purta tricoul cu numărul 9. Îi urăm bun venit şi la cât mai multe goluri în tricoul roş-alb!”, se arată în mesajul transmis de UTA.

Ademi a devenit cel de al 10-lea transfer din această vară pentru UTA, după Claudiu Keşeru, Albert Stahl, Andrei Chindriş, Virgiliu Postolachi, Aly Abeid, Mihai Dobrescu, Raul Şteau, Cristian Maxim şi Erion Hoxhallari.

Afla mai multe despre: orhan ademi 

viewscnt
Articole similare