Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce îl face pe Nicolae Dică să creadă că Joonas Tamm va fi un succes la FCSB: ”Nu cred că vor da greş cu el” | EXCLUSIV

Ce îl face pe Nicolae Dică să creadă că Joonas Tamm va fi un succes la FCSB: ”Nu cred că vor da greş cu el” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Joonas Tamm (30 de ani) a semnat, luni, oficial cu FCSB şi a fost prezentat de formaţia roş-albastră. Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a dezvăluit de ce consideră că acesta va fi un succes la noua sa echipă.

Duminică seara, în direct la Orange Sport, MM Stoica a anunţat un nou transfer la FCSB, în forma unui fundaş central masiv, cu 50 de meciuri în tricoul naţionalei sale.

Era vorba despre Joonas Tamm, fotbalist care a semnat şi a fost prezentat între timp, devenind cel de al şaselea fundaş central din lotul vicecampioanei României.

Jucătorul de 30 de ani are o vastă experienţă la nivel internaţional şi a jucat în campionatele Estoniei, Norvegiei, Suediei şi Ucrainei.

Totuşi, cei de la FCSB au mai rezolvat în trecut transferuri care păreau reale lovituri pe hârtie, dar care au ”zburat” de la club după foarte puţin timp, precum Alex Creţu.

Orice mutare reprezintă un risc, atât pentru club, cât şi pentru jucători, dar Nicolae Dică este de părere că Joonas Tamm va fi un succes la FCSB.

Ce îl face pe Nicolae Dică să creadă că Joonas Tamm va fi un succes la FCSB

Invitat în studioul Orange Sport, fostul antrenor al trupei roş-albastre a dezvăluit că faptul că mai mulţi membri ai staffului FCSB-ului şi-au dat acordul pentru venirea lui Tamm îl face să creadă că acesta nu va da greş la Bucureşti.

La început va juca, dar la ce am văzut, declaraţiile pe care le-a dat MM, au fost foarte mulţi din club care s-au uitat la el, au zis că merită să vină, nu cred că vor da greş cu el.

L-au văzut şi Pintilii, şi Petrea, l-au văzut vreo patru-cinci oameni din staff. Bănuiesc că vorbesc engleză (n.r. da, vorbesc) ceilalţi fundaşi, Vlad şi Târnovanu la fel, nu cred că ar fi o problemă din punctul acesta de vedere”, a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Ajuns la 30 de ani, Joonas Tamm a însumat 50 de apariţii în tricoul naţionalei Estoniei şi a marcat patru goluri.

În prezent, fundaşul estonian este cotat la 650.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare