Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joonas Tamm, primele cuvinte după transferul la FCSB: ”Înseamnă foarte mult pentru mine că am semnat cu un club cu o asemenea istorie”

Joonas Tamm, primele cuvinte după transferul la FCSB: ”Înseamnă foarte mult pentru mine că am semnat cu un club cu o asemenea istorie”

FCSB

Comentarii

Luni, FCSB a anunţat venirea unui nou fundaş central, Joonas Tamm (30 de ani), liber de contract după despărţirea de Vorskla Poltava (Ucraina). Odată cu prezentarea sa, fundaşul estonian a oferit un interviu şi şi-a început aventura la Bucureşti cu o declaraţie controversată.

FCSB va debuta în noul sezon cu un cuplu nou de fundaşi centrali, după ce a adus la club nu mai puţin de trei stopperi în această vară, patru dacă se numără şi revenirea lui Denis Haruţ (23 de ani).

Joyskim Dawa (26 de ani), Rachid Bouhenna (31 de ani) şi Joonas Tamm au sosit toţi la Bucureşti, pentru a compensa plecările lui Andrei Miron şi Vinicius şi accidentarea lui Iulian Cristea.

MM Stoica anunţat venirea fundaşului, în direct, la Orange Sport încă de duminică, iar acesta a fost prezentat luni şi a oferit un prim interviu.

Acesta şi-a început aventura la Bucureşti cu o declaraţie controversată, care făcea aluzie la identitatea FCSB-ului, punctând că este fericit că a ajuns la un club cu o asemenea istorie.

Joonas Tamm, primele cuvinte după transferul la FCSB

Mă simt foarte bine. Vremea şi oraşul sunt foarte frumoase. Sunt fericit că sunt aici. Înseamnă foarte mult pentru mine faptul că am semnat cu un club cu o asemenea istorie, cu asemenea fani şi un stadion superb. Deci este un lucru mare pentru mine

Am fost surprins, dar am fost interesat imediat. M-am consulat cu agentul, am spus da şi am venit aici. FCSB e un club care joacă în Europa, tot timpul, sunt ambiţii mari aici şi cred că experienţa mea, faptul că am jucat atât de multe meciuri, a contat.

Voi încerca să fiu cât mai bun, iar cu echipa, bineînţeles să câştigăm campionatul şi să avem succes în Europa.

Nu ştiu foarte multe despre suporteri, doar ce am văzut recent, însă ştiu că sunt foarte mulţi, iar mesajul meu pentru ei este: să ne ajute să câştigăm campionatul şi să facem o figură frumoasă în Europa”, a declarat Joonas Tamm pentru FCSB TV.

În vârstă de 30 de ani, fundaş estonian a însumat 50 de apariţii pentru naţionala sa şi a reprezentat echipa din Ucraina, Norvegia, Suedia şi ţara natală în carieră.

Afla mai multe despre: joonas tamm 

viewscnt
Articole similare