Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC U Craiova ”transferă” de la Orange Sport: ”Ei formează executivul sportiv pentru următorul sezon competiţional”

OFICIAL | FC U Craiova ”transferă” de la Orange Sport: ”Ei formează executivul sportiv pentru următorul sezon competiţional”galerie foto

FC U Craiova

Comentarii

Înaintea noului sezon din Superliga, FC U Craiova a ”transferat” un om din echipa Orange Sport, pe jurnalistul Eduard Zelgin, care urmează să ocupe funcţia de team manager în Bănie şi să ”formeze executivul sportiv pentru următorul sezon” alături de Marcel Puşcaş şi Robert Săceanu.

Odată cu venirea lui Marius Croitoru pe banca echipei şi eliberarea lui Adrian Mititelu din penitenciar, FC U Craiova îşi propune să revină în elita fotbalului românesc.

Înaintea noului sezon, obiectivul oltenilor este să prindă play-off-ul, în condiţiile în care o bună parte a ultimei stagiuni echipa olteană s-a zbătut la coada clasamentului.

În orice caz, pretenţiile sunt mari în Bănie, iar aşteptările şi mai şi, iar, pentru a îşi îndeplini misiunea, Adrian Mititelu a ”transferat” un om de la Orange Sport.

Eduard Zelgin, jurnalist, reporter şi moderator în cadrul echipei noastre, a semnat oficial cu FC U Craiova, pe postul de team manager.

Clubul a anunţat mutarea şi i-a urat mult succes acestuia înaintea noului sezon, unul care se anunţă foarte intens pentru toţi cei din Bănie.

FC U Craiova ”transferă” de la Orange Sport

Eduard Zelgin este noul team manager al echipei! Zelgin, împreună cu Marcel Puşcaş şi Robert Săceanu, formează executivul sportiv pentru următorul sezon competitional de Liga I. Bine ai venit, Edi!”, se arată în mesajul postat de FC U Craiova.

Eduard Zelgin a şi detaliat cu ce sa va ocupa mai exact în cadrul echipei oltene şi ce presupune funcţia de team manager al celor de la FC U Craiova.

Mă voi ocupa de viaţa echipei, relaţia dintre jucători şi staff, relaţia dintre jucători şi patron. Tot ceea ce înseamnă un team manager.

Eu am discutat cu domnul Marcel Puşcaş. Propunerile vin de la Adrian Mititelu jr, el mai departe se sfătuieşte cu tatăl lui. Cei doi îşi dau acordul pentru oricine vine în club

Toată lumea din echipă primeşte propuneri de jucători din partea agenţilor. Dacă voi primi şi eu propuneri, le voi transmite mai departe. Hotărârea va aparţine antrenorului.

Robert Săceanu este director sportiv. Eu voi veni în sprijinul echipei. Ne vom ocupa de echipă, ne vom ajuta reciproc. Tot Săceanu va rămâne pe bancă”, a explicat Zelgin, conform Gsp.

Afla mai multe despre: eduard zelgin 

viewscnt
Articole similare