Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid poate să "fabrice" un alt Rareş Ilie: "Avem câţiva jucători interesanţi!" | EXCLUSIV

Rapid poate să "fabrice" un alt Rareş Ilie: "Avem câţiva jucători interesanţi!" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Vasile Maftei, şeful centrului de copii şi juniori de la Rapid, a anunţat la Orange Sport că echipa din Giuleşti e pregătită să "fabrice" un nou Rareş Ilie, fotbalist vândut la Nice - în Ligue 1 -, în schimbul a peste 5 milioane de euro.

Invitat la Orange Sport, Vasile Maftei a comentat plecarea lui Rareş Ilie de la Rapid şi a spus, în postura sa de şef al juniorilor din Giuleşti, că din propria pepinieră a Rapidului poate "răsări" un alt jucător la fel de talentat ca Rareş Ilie, care să aducă la fel de mulţi sau chiar mai mulţi bani dintr-un transfer.

Rapid poate să "fabrice" un alt Rareş Ilie: "Avem câţiva jucători interesanţi!" | EXCLUSIV

Invitat la Orange Sport, Vasile Maftei a spus că din propria pepinieră a Rapidului poate să apară un nou Rareş Ilie, fotbalist pe care Rapidul l-a vândut în Ligue 1 - la Nice - în schimbul unei sume importante de bani.

"Avem câţiva jucători interesanţi, unii dintre ei au făcut parte din lotul pentru cantonament. Avem deschidere pentru a trimite jucători la echipa mare. Nu suntem la nivelul FCSB, la nivelul Farului, nici valoric, nici condiţii. Urmează să avem la dispoziţie două baze de pregătire la nivel de top. La nivel de valoare a jucătorilor, nu suntem, nu avem jucători de mare valoare la grupele mari", a spus Vasiel Maftei, la Orange Sport.

Cine-l poate înlocui pe Rareş Ilie în primul 11 al Rapidului

Vasile Maftei a numit jucătorul care poate să-i ia locul lui Rareş Ilie în echipa Rapidului. Nou transferatul Valentin Costache este perceput de Vasile Maftei un înlocuitor foarte bun pentru Ilie: "Poate să joace Costache în poziţia aceea. Aripă stânga a jucat marea majoritate a carierei lui. Alţi jucători nu ştiu acum. Îl avem pe Sefer în dreapta", a spus Vasile Maftei, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: rapidvasile mafteirares ilieliga 1 

viewscnt
Articole similare