Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR, transfer de ULTIMĂ ORĂ! Nelu Varga şi-a dat acordul. Veste bună după ruşinea cu Pyunik | EXCLUSIV

CFR, transfer de ULTIMĂ ORĂ! Nelu Varga şi-a dat acordul. Veste bună după ruşinea cu Pyunik | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj vrea să facă un transfer de ultimă oră chiar şi după ruşinea trăită în preliminariile Ligii Campionilor, cu Pyunik Erevan. Nelu Varga şi-a dat acodul pentru ca un portar să fie adus la CFR Cluj! Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, a dezvăluit informaţia la Orange Sport.

Eliminarea ruşinoasă suferită de CFR Cluj în faţa armenilor de la Pyunik Erevan a declanşat un adevărat "vulcan" în Gruia. Dan Petrescu este în pericol, dar în ciuda contraperformanţei CFR-ului, Nelu Varga este în continuare deschis la transferuri. Varga şi-a dat acordul pentru aducerea unui portar.

CFR, transfer de ULTIMĂ ORĂ! Nelu Varga şi-a dat acordul. Veste bună după ruşinea cu Pyunik | EXCLUSIV

Dan Petrescu a trăit cea mai mare umilinţă din carieră. Pyunik Erevan a eliminat campionana României, 2-3 după loviturile de departajare, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. "Bursucul" are postul în pericol, însă campioana României nu se opreşte din transferat.

Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, a dezvăluit că se pregăteşte aducerea unui portar de valoare în Gruia. Nelu Varga şi-a dat acordul pentru transfer, în ciuda faptului că echipa pierde bani din cauza eliminării premature din preliminariile Ligii Campionilor.

"Aveam în plan să aducem şi un portar, şi-a dat girul. A fost de acord, chiar şi după această eliminare. Totul porneşte de la portar. Nu că Bălgrădean nu ar fi un portar bun, dar dorim să avem variante. Avem două, ne-am dori să aducem un român", a declarat Cristi Balaj, la Orange Sport.

CFR Cluj a negociat cu Mihai Popa, Florin Niţă şi Silviu Lung Jr.

În direct la Orange Sport, Cristi Balaj a dezvăluit că s-au purtat negocieri, din Gruia, cu trei portari români. Doi dintre ei, însă, au fost consideraţi prea scumpi. CFR Cluj i-a vrut pe Mihai Popa şi Florin Niţă, dar pretenţiile financiare petnru cei doi au fost de neînduplecat pentru campioana României.

Ultima variantă a CFR-ului a fost Silviu Lung Jr., dar acesta a dat curs unei alte oferte din străintătate.

"L-am vrut pe Popa de la Voluntari, dar condiţiile financiare nu ne-au permis să îl aducem. După care, am discutat cu Niţă. Pretenţiile au fost mult prea mari faţă de ce puteam oferi. Am continuat cu Silviu Lung, care a primit o ofertă şi a decis să plece în străinătate. Şi n-am reuşit să luăm un portar român", a mai spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujtransferportarnelu varga 

viewscnt
Articole similare