Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, şedinţă de urgenţă cu Nelu Varga: "Nu are susţinere totală!". "Bursucul" stă pe un butoi cu pulbere | EXCLUSIV

Dan Petrescu, şedinţă de urgenţă cu Nelu Varga: "Nu are susţinere totală!". "Bursucul" stă pe un butoi cu pulbere | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a s-a declarat principalul vinovat pentru ruşinea din turul unu preliminar din Liga Campioanilor, atunci când CFR Cluj a fost eliminată de Pyunik Erevan, campioana Armeniei, în urma loviturilor de departajare, din preliminariile principalei competiţii inter-continentală din Europa ca valoare.

Dan Petrescu îşi asumă eliminarea campioanei României şi a recunoscut că a eliminarea contra lui Pyunik a fost cel mai ruşinos rezultat din cariera sa de antrenor. 

La o zi distanţă, Cristian Balaj a vorbit despre situaţia în care se află antrenorul lui CFR Cluj.

Dan Petrescu, şedinţă de urgenţă cu Nelu Varga: "Nu are susţinere totală!". Antrenorul campioanei stă pe un butoi cu pulbere | EXCLUSIV

Preşedintele grupării din Gruia a explicat că Dan Petrescu urmează să aibă o şedinţă de urgenţă cu patronul Nelu Varga pentru a se decide ce măsuri vor fi luate în Gruia în urma unei noi seri negre în istoria fotbalului românesc.

”E greu de digerat. Suntem supăraţi, trişti. CFR e echipa mai bună, nicio scuză că nu ne-am calificat.

Avem un lot de jucători şi condiţii mult mai bune decât adversara de aseară. Suntem vinovaţi cu toţii. În fotbal rezultatele vorbesc.

Am condus de două ori, am avut jocul în mână, ne-au egalat, au venit prelungirile. Nu am crezut că vom fi egalaţi la final. La penaly-uri e loterie.

Dacă nu ne-am calificat, înseamnă că s-au făcut anumite greşeli. S-a demonstrat că nu e suficient să ai jucători, ci e nevoie şi de echipă. E greu de înţeles... cu mulţi jucători am caştigat şi campionatul.

Am vorbit cu Varga şi astăzi. E o mare diferenţă între ce s-a povestit despre Varga în trecut şi cum e în acest moment, când l-am găsit eu. Mi-a plăcut reacţia lui.

Şi-a prezentat dorinţa de a vorbi cu Dan, pentru că Dan are argumente sau explicaţii pentru această nereuşită şi vedem, se decide, dar nu s-au luat decizii la cald.

(n.r. despre Dan Petrescu) Are sustinere, dar nu totală, pentru că asta înseamnă că poate să faca orice vrea. Are susţinerea patronului. Cu Dan Petrescu am vorbit imediat după meci. Suntem o echipă şi la vine, şi la greu.

E frustrant. Nu mai pot să mă mai uit la ultimele minute la meciurile echipelor la care am fost. Clar am greşit undeva. E greu sa povestesc. O fac pentru că nu e corect să vorbim doar la victorii”, a declarat Cristian Balaj, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare