Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Supărare mare în Gruia! Concluzia la care a ajuns Dan Petrescu: ”La penalty-uri sunt blestemat!”

Supărare mare în Gruia! Concluzia la care a ajuns Dan Petrescu: ”La penalty-uri sunt blestemat!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut duelul cu Pyunik Erevan, scor 2-2 (3-4 d.l.d.), din manşa a doua a duelului din primul tur preliminar din UEFA Champions League.

Supărare mare în Gruia! Concluzia la care a ajuns Dan Petrescu: ”La penalty-uri sunt blestemat!” 

CFR Cluj a fost învinsă de Pyunik Erevan la penalty-uri, scor 2-2 (3-4 d.l.d.). Drept urmare, campioana României este eliminată din Liga Campionilor de formaţia din Armenia.

”Zici că e un blestem. În primul rând, e vina a mea. Dacă cineva trebuie certat, acela sunt eu. Nu am luat deciziile cele mai bune. Băieţii s-au bătut.

E o dezamăgire, cea mai mare din cariera mea la CFR! Trebuie făcută o analiză. Eu sunt vinovatul principal. Nu mai contează nimic după meciul ăsta. La penalty-uri sunt blestemat, la fel ca şi cu Supercupele. Trebuie să stau să mă liniştesc, sunt foarte trist. Mai trist de atât nu se poate.

Trebuie să ajungem în grupele Conference League, să facem bani pentru club, puncte pentru România.

Fanii cum să fie? Fericiţi? Îi înţeleg, normal să zică... (n.r. despre demisie). Asta trebuie să facem, să mergem înainte, vedem ce o să fie în continuare. M-am obişnuit foarte mult cu victoriile... 100% e vina mea! Îmi asum totul. 

Sunt aici să îmi fac treaba, dar clubul decide! Presiune există, dar e mai bine să discutăm în linişte”, a declarat Dan Petrescu după meciul cu Pyunik Erevan. 

În urma eliminării din Liga Campionilor, CFR Cluj va continua în turul doi preliminar din Conference League, unde va da peste Inter Club d'Escalades, campioana din Andorra, în timp ce campioana Armeniei o va întâlni pe Dudelange, campioana din Luxemburg, în turul doi preliminar din UCL.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare