Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga a avut probleme de sănătate după şocul din Gruia. Reacţia lui Cristian Balaj: ”Este monitorizat. Suntem alături de el”

Nelu Varga a avut probleme de sănătate după şocul din Gruia. Reacţia lui Cristian Balaj: ”Este monitorizat. Suntem alături de el”

CFR Cluj

Comentarii

Eliminarea lui CFR Cluj din preliminariile Champions League încă din primul tur nu a picat bine patronului Nelu Varga, care s-a simţit rău în cursul zilei de astăzi.

CFR Cluj a fost eliminată din primul tur preliminar al Champions League de Pyunik Erevan, campioana Armeniei, după 0-0 în turul din deplasare şi 2-2 (3-4 d.l.d.) în manşa retur din România.

Contraperformanţa grupării ardelene nu a picat deloc bine în Gruia. Nelu Varga s-a resimţit inclusiv fizic.

Nelu Varga a avut probleme de sănătate după şocul din Gruia. Reacţia lui Cristian Balaj: ”Este un om care călătoreşte şi munceşte foarte mult”

Patronului formaţiei din Gruia i s-a făcut rău la o zi după meci şi a fost trimis inclusiv la spital pentru monitorizare.

Varga ar fi suferit un atac cu simptome asemănătoare celor AVC, conform ProSport, iar în momentul de faţă acesta se află sub supravegherea medicilor.

Cristian Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a relatat ce s-a întâmplat cu Nelu Varga şi care este starea sa de sănătate acum.

”A avut nişte probleme mediale şi a mers să facă analize. Acum ştiu că situaţia lui e foarte bună şi sunem alături de el. Oboseală, frustrare, supărare. Este un om care călătoreşte şi munceşte foarte mult.

Este monitorizat, se simte bine, situaţia este sub control, suntem alături de el. Aşa e când pui foarte mult suflet. Dacă în fotbalul românesc ar fi oameni precum domnul Varga, sunt convins că am fi mult mai departe decât suntem acum”, a explicat Cristian Balaj, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: nelu vargacfr cluj 

viewscnt
Articole similare