Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum de a ales Nicolae Dică să revină la FCSB după ce a plecat cu scandal în urma ultimului mandat: ”La nervi, mulţi spunem cuvinte care deranjează”

Cum de a ales Nicolae Dică să revină la FCSB după ce a plecat cu scandal în urma ultimului mandat: ”La nervi, mulţi spunem cuvinte care deranjează”

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) a revenit pe banca tehnică a FCSB-ului după aproape patru ani, în urma despărţirii de Toni Petrea. Miercuri, acesta a susţinut prima conferinţă de presă după întoarcerea la club şi a dezvăluit cum de a ales să dea curs ofertei primite.

Luni, după un început dezastruos de sezon, Toni Petrea l-a înştiinţat pe Gigi Becali că îşi doreşte să îşi părăsească postul, înaintându-şi demisia.

Patronului de la FCSB i-a luat numai o zi pentru a îl înlocui pe acesta: Nicolae Dică a fost anunţat oficial ca noul antrenor marţi, iar miercuri a vorbit în cadrul primei conferinţe de presă.

Antrenorul de 42 de ani a revenit la club la aproape patru ani după ce plecase iniţial. Atunci, despărţirea s-a lăsat cu scandal, iar Gigi Becali l-a ironizat pe fostul ”tricolor”.

Totuşi, în ciuda aspectelor neplăcute pe care trebuie să le suporte tehnicianul de la FCSB, Nicolae Dică a ales oricum să se întoarcă la club.

Acesta a fost întrebat cum de s-a decis să revină la echipa de la care plecase cu scandal, dar şi despre cum au decurs negocierile dintre cele două părţi.

Cum de a ales Nicolae Dică să revină la FCSB după ce a plecat cu scandal în urma ultimului mandat

Cum v-a spus şi patronul, aşa am discutat, de la lucrul ăsta am plecat. Voi aţi spus că antrenorii vin pentru bani. Pentru mine banii nu sunt pe primul plan.

Aşa a fost de când m-am apucat de antrenorat. (n.r. când a sunat telefonul?) Luni dimineaţă. (n.r. cât au durat negocierile?) Ziua de luni, au fost până noaptea târziu.

(n.r. Gigi Becali te-a ironizat după primul mandat) La nervi, mulţi spunem cuvinte care deranjează persoana cealaltă.

Dar dacă îţi dai seama că a greşit, este foarte bine. Eu am cuvântul că nu se va mai întâmpla acest lucru”, a declarat Nicolae Dică.

Primul mandat al lui Nicoale Dică pe banca FCSB-ului a început pe 9 iunie 2017 şi s-a încheiat pe 23 decembrie 2018.

În acest timp, antrenorul de 42 de ani a condus echipa în 80 de partide, reuşind să însumeze o medie respectabilă de puncte, de 1,95 pe meci.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare