Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a recunoscut. Ce transfer face la FCSB după ce Tănase a plecat în China: ”Gata, nu mai e problemă”

Gigi Becali a recunoscut. Ce transfer face la FCSB după ce Tănase a plecat în China: ”Gata, nu mai e problemă”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a recunoscut că-l vrea pe Pavol Safranko, informaţie oferită în exclusivitate de orangesport.ro.

Florin Tănase s-a transferat în China, la Shanghai Port şi Gigi Becali a anunţat că a relansat campania de transferuri.

Patronul FCSB spune că este decis să aducă acum 3-4 jucători şi a dezvăluit deja primul nume de care este interesat.

Primul transfer pe care-l face Gigi Becali după transferul lui Florin Tănase

FCSB s-a despărţit de golgheterul echipei, o afacere în urma căreia a primit 3 milioane de euro. Gigi Becali spune că, de fapt, câştigul este mult mai mare, deoarece Florin Tănase câştiga lunar nu mai puţin de 40.000 de euro.

Acum, patronul FCSB spune că are la dispoziţie suficienţi bani pentru a transfera 3-4 jucători, toţi din zona ofensivă.

Unul dintre jucătorii pe care FCSB i-a contactat este Pavol Safranko, unul dintre cei mai buni atacanţi străini care au ajuns în ultimii ani în Liga 1.

În vârstă de 27 de ani, Pavol Safranko a jucat la Sepsi, care, în iulie 2021, la vândut în Africa de Sud, la Sundwons, contra a 700.000 de euro.

Orange Sport a anunţat în exclusivitate că Pavol Safranko este atacantul pe care Gigi Becali vrea să-l transfere la FCSB. În luna mai, atacantul slovac a fost dorit înapoi de Sepsi, însă negocierile nu s-au încheiat cu succes.

Gigi Becali a recunoscut că se află în negocieri cu Pavol Safranko, dar spune că nu va fi singurul transfer pe care FCSB îl va face în această vară:

”Safranko, da. Da, dar mai e încă ceva. Trebuie clar, dacă pleacă Tănase. Nu-mi mai e teamă. Gata, nu mai e problemă. Am deja la îndemână buget de 10 milioane”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Mihai Stoica: ”Am iniţiat discuţii cu agentul lui Safranko”

Marţi seară, prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a explicat că se poartă discuţii pentru transferul lui Safranko la FCSB:

”Safranko mi-a plăcut când era la Sepsi. Îl voiam atunci, dar a plecat. Am înteles că nu s-a adaptat acolo şi că vrea să se întoarcă în Europa. Nu e liber de contract. E un jucător de 28 de ani pentru care am iniţiat discuţii cu agentul lui, care cunoaşte situaţia”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: safranko 

viewscnt
Articole similare