Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a confirmat negocierile pentru primul transfer din era Dică la FCSB: ”Am iniţiat discuţii cu agentul lui” | EXCLUSIV

MM Stoica a confirmat negocierile pentru primul transfer din era Dică la FCSB: ”Am iniţiat discuţii cu agentul lui” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre următoarele transferuri ale FCSB-ului, după ce Nicolae Dică s-a întors la echipă.

FCSB a postat un videoclip cu Nicoale Dică de la antrenamentele FCSB-ului prin care a anunţat revenirea antrenorului la echipă. Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a anunţat marţi dimineaţa că Nicolae Dică este noul antrenor al echipei după plecarea lui Toni Petrea. 

Venirea lui Nicolae Dică la FCSB a deblocat transferurile la echipa finanţată de Gigi Becali. Afaceristul a spus, în ultimele zile, că lotul are nevoie de un atacant, iar acesta ar putea veni tocmai din Africa de Sud. Sursele Orange Sport au indicat cine e vârful care ar putea reveni în România.

Cum Ivan Mamut e pe picior de plecare, Andrei Dumiter e accidentat, iar Ianis Stoica încă n-a convins că poate evolua pe acel post, locul e descoperit. Doar Florin Tănase a dovedit că poate fi eficient pe postul de atacant central. Totuşi, decarul FCSB-ului ar putea pleca şi el de la echipă. 

Atacantul vizat de un transfer la FCSB este Pavol Safranko, fotbalist cu 17 goluri şi 10 pase decisive pentru Sepsi, în 73 de meciuri. MM Stoica a confirmat interesul pentru jucător şi spune că a demarat deiscuţiile cu agentul fotbalistului. 

”Am iniţiat discuţii cu agentul lui!”

”Omrani şi Safranko. Safranko mi-a plăcut când era la Sepsi. Îl voiam atunci, dar a plecat. Am înteles că nu s-a adaptat acolo şi că vrea să se întoarcă în Europa. Nu e liber de contract. E un jucător de 28 de ani pentru care am iniţiat discuţii cu agentul lui, care cunoaşte situaţia”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Slovacul de 27 de ani a fost transferat de Sepsi pentru o sumă record în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns FC, în urmă cu un an. 700.000 de euro a obţinut Sepsi, fiind cea mai scumpă plecare din istoria clubului din Sfântu Gheorghe. 

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-safranko-becali 

viewscnt
Articole similare