Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Rapid, în continuare în căutarea unui nou atacant | EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie! Rapid, în continuare în căutarea unui nou atacant | EXCLUSIVgalerie foto

Rapid

Comentarii

Rămasă cu doar Jakub Vojtus (28 de ani) în lot înaintea noului sezon, Rapid avea nevoie disperată de un atacant. Până să sosească Marko Dugandzic (29 de ani), Vojtus s-a accidentat, astfel că giuleştenii au decis să mai aducă încă un vârf la club.

UPDATE: După apariţia zvonului cum că Rapid ar fi bătut palma cu Kevin Luckassen, sursele Orange Sport au dezvăluit că atacantul olandez nu va ajunge de fapt în Giuleşti.

Conducerea clubului nu ar fi de fapt interesată de jucător, după ce acesta a dezmăgit în ultimul sezon, petrecut alături de Sepsi.


Cele două etape din Liga 1 disputate până acum au dat semne că lupta pentru titlu ar putea fi mult mai strânsă în acest sezon.

CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova au început modest stagiunea, în timp ce Farul, Sepsi şi Rapid au demonstrat că pot fi forţe în campionatul nostru în noua stagiune.

Giuleştenii au debutat cu stângul împotriva CFR-ului, deşi ar fi putut obţine un punct dacă Albu nu irosea penalty-ul obţinut la ultima fază, însă şi-au revenit împotriva rivalei FCSB.

Condusă de Marko Dugandzic, de abia sosit la club, Rapid a reuşit să îi învingă pe roş-albaştri cu 2-0, însă Adi Mutu a realizat că nu se poate baza doar pe croat.

În următoarele luni, întrucât Vojtus de abia a suferit o accidentare gravă, Marko Dugandzic ar fi singurul atacant din lot, astfel că ”Briliantul” a cerut conducerii încă un vârf.

Rapid a bătut palma cu încă un atacant

Iar asta ar fi şi primit. Conform Playsport, giuleştenii au bătut palma cu Kevin Luckassen (29 de ani), fostul atacant de la Poli Iaşi, Viitorul, actuala Farul, şi Sepsi, deţinut în prezent de Kayserispor.

După ce impresionase sub comanda lui Gică Hagi, atacantul batav fusese transferat de Dan Petrescu în Turcia, dar acesta nu a putut să se impună, nici în mandatul ”Burscului”, nici apoi.

Din această cauză, Luckassen a petrecut ultimul sezon împrumutat la Sepsi, însă a reuşit să puncteze de numai şase ori în 31 de apariţii.

Aceste statistici nu l-au determinat totuşi pe Mutu să găsească o altă opţiune: cele două părţi au fost în negocieri şi în urmă cu o lună, dar acestea au picat din pricina pretenţiilor financiare ale jucătorului.

Însă, odată cu accidentarea lui Vojtus, giuleştenii s-au decis să reia discuţiile, iar sursa citată anunţă că cele două părţi au ajuns la un acord, deşi mai sunt anumite detalii de pus la punct.

Afla mai multe despre: kevin luckassen 

viewscnt
Articole similare