Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase s-a transferat în străinătate: ”Ia un milion de euro salariu!” Prima reacţie a lui Gigi Becali

Florin Tănase s-a transferat în străinătate: ”Ia un milion de euro salariu!” Prima reacţie a lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a reuşit să se transfere la Shanghai Port, în China şi FCSB va primi 3 milioane de euro în schimbul jucătorului.

În vârstă de 27 de ani, Florin Tănase a reuşit, într-un final, să se transfere în străinătate. Internaţionalul român îşi dorea de mult timp să plece, însă până acum nu a avut prea mult succes.

Acum, Florin Tănase a fost cumpărat de Shanghai Port, echipă care a achitat 3 milioane de euro - clauza de reziliere pe care jucătorul o avea cu FCSB.

Florin Tănase s-a transferat în străinătate. Prima reacţie a lui Gigi Becali

Patronul FCSB a dezvăluit că Florin Tănase a semnat astăzi cu Shanghai Port, pe un salariu anual de un milion de euro. La FCSB, mijlocaşul de 27 de ani câştiga lunar 40.000 de euro.

Gigi Becali susţine că Florin Tănase va pleca în China şi nu va juca împotriva celor de la Saburtalo, în returul din Conference League.

”Da, şi el 1 milion de euro salariu. Sunt liniştit. Aveam un stres mai mult cu salariu. Am scăpat de 40.000 de euro, plus 3 milioane de euro. Nu mai dau bani din buzunar. Iau 1,5 milioane de euro de la Betano, plus 3 milioane de euro de la Tănase.

Nu se mai vorbeşte de retragere acum. Deja s-a făcut bugetul. Nu mai trebuie să dau bani de la mine. Nu va juca mâine (n.r. cu Saburtalo), pleacă astăzi”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

În vârstă de 27 de ani, Florin Tănase a fost transferat de FCSB în august 2016, de la Viitorul şi Gigi Becali a plătit atunci 1,5 milioane de euro.

În timp, Florin Tănase a devenit unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a avut FCSB în ultimii 20 de ani, cu 227 de meciuri, 83 de goluri şi 41 de assist-uri.

În ultimii doi ani, Florin Tănase a căutat constant să prindă un transfer în străinătate, însă nicio echipă n-a fost de acord să-i achite clauza de reziliere, deşi a fost golgheterul campionatului.

Afla mai multe despre: tanase 

viewscnt
Articole similare