Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Florin Tănase, încă un star de la FCSB este la un pas de transfer: ”L-am lăsat la şase milioane de euro”

După Florin Tănase, încă un star de la FCSB este la un pas de transfer: ”L-am lăsat la şase milioane de euro”

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (27 de ani) urmează să o părăsească pe FCSB şi să semneze cu Shanghai Port, iar un alt star al echipei este la rândul său la un pas de transfer. Gigi Becali a dezvăluit că, deşi dorea şapte milioane de euro pentru acesta, l-a ”lăsat la şase”.

După demisia lui Toni Petrea, Nicolae Dică a revenit pe banca tehnică a FCSB-ului şi a primit două lovituri grele încă din primele zile după întoarcere.

Florin Tănase urmează să se transfere în China şi nu va mai putea fi folosit de noul său antrenor, în timp ce şi un alt star al echipei este la un pas de a pleca.

Supărat pe rezultatele echipei, Gigi Becali a afirmat că nu este dornic să mai investească bani, deşi a punctat că echipa sa mai are cu adevărat nevoie de întăriri.

Din această cauză, latifundiarul a decis că a venit momentul să mai vândă din jucătorii de valoare pe care îi are, iar, după căpitanul Tănase, şi vicecăpitanul este la un pas de transfer.

După Florin Tănase, încă un star de la FCSB este la un pas de transfer

Este vorba despre Darius Olaru (24 de ani), jucător care a mai avut o ofertă în această lună, dar care nu s-a concretizat, întrucât cele două părţi nu s-au putut înţelege asupra aspectului financiar.

Gigi Becali a dezvăluit că o altă propunere pentru acesta a apărut, de cinci milioane de euro, pe care a refuzat-o iniţial, dar s-a răzgândit după ce aceasta a fost crescută la şase milioane de euro.

Latifundiarul nu a dat vreun detaliu în legătură cu destinaţia internaţionalului român, dar a punctat că ”o să vedeţi”.

Este vorba să plece şi Olaru în altă parte. Eu am avut 5 milioane de euro, dar nu am acceptat. Am cerut 7 milioane de euro, dar l-am lăsat la 6 milioane de euro. Nu vreau să vorbesc mai multe, o să vedeţi”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Sosit la FCSB în iarna lui 2020, Darius Olaru a reuşit să însumeze până acum 86 de apariţii în tricoul roş-albastru, în care a marcat 17 goluri şi a oferit 17 pase decisive.

Afla mai multe despre: darius olaru 

viewscnt
Articole similare