Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a delegat pe Mihai Pintilii să ”negocieze” transferul unui rival: ”Poate îl luăm noi”

Gigi Becali l-a delegat pe Mihai Pintilii să ”negocieze” transferul unui rival: ”Poate îl luăm noi”

FCSB

Comentarii

Odată cu plecarea lui Florin Tănase (27 de ani), FCSB este în căutarea unui noi mijlocaş. Gigi Becali a confirmat una dintre ”ţintele” urmărite şi a dezvăluit că l-a delegat pe Mihai Pintilii să ”negocieze” transferul acestuia, întrucât e vorba despre finul său.

După o ”eternitate” de zvonuri şi speculaţii, Florin Tănase urmează să o părăsească în sfârşit pe FCSB, după ce Shanghai Port i-a activat clauza de reziliere de trei milioane de euro.

În China, golgheterul campionatului nostru din ultimele două sezoane va câştiga un milion de euro anual şi va juca alături de Oscar, fostul star de la Chelsea şi căpitanul noii sale echipe.

Plecarea sa înseamnă că FCSB are nevoie de un nou mijlocaş central, iar Gigi Becali a identificat deja un înlocuitor, în forma unui jucător ”ieftin”, pe placul lui Gigi Becali.

Surprinzător, este vorba despre Dan Nistor (34 de ani), fotbalistul tras pe linie moartă la Universitatea Craiova, care este în căutarea unei noi echipe.

Dorit şi de Mioveni, mijlocaşul născut la Rucăr este finul lui Mihai Pintilii, motiv pentru care Gigi Becali i-a transmis lui MM Stoica să îl delege pe Pintilii la ”negocieri”.

Gigi Becali l-a delegat pe Pintilii să ”negocieze” transferul unui rival

”(n.r. sunteţi interesat de Dan Nistor?) Da, da a fost... adică eu am aflat (n.r. că e exclus din lot) şi i-am zis lui MM să îi zică lui Pintilii să ia legătura cu el, că poate îl luăm noi”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Mutarea ar fi una foarte bizară întrucât nu doar că Pintilii a jucat la Dinamo, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, dar are deja 34 de ani şi nu a prea evoluat în ultima vreme.

Fotbalistul a mai fost dorit în trecut de FCSB, dar nu a mai ajuns la echipă, iar, la vârsta sa, părea că nu mai avea vreo oportunitate să îmbrace vreodată tricoul roş-albastru.

Jucătorul a fsot tras pe linie moartă de Laszlo Balint în Bănie, astfel că o ofertă de la FCSB va veni ca o şansă nesperată pentru veteran, în condiţiile în care clubul bucureştean este printre singurele din Liga 1 care îi poate satisface pretenţiile salariale.

Afla mai multe despre: dan nistor 

viewscnt
Articole similare