Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor şi-a găsit echipă! Conducerea a confirmat interesul: ”Cel mai bun mijlocaş din ţară” | EXCLUSIV

Dan Nistor şi-a găsit echipă! Conducerea a confirmat interesul: ”Cel mai bun mijlocaş din ţară” | EXCLUSIV
Comentarii

Dan Nistor (34 de ani) a fost exclus din lot de Universitatea Craiova şi este în căutarea unei noi echipe. O altă formaţie din Superliga este foarte interesată de jucătorul oltenilor, pe care îl consideră ”cel mai bun mijlocaş central din România”.

După doi ani petrecuţi la Universitatea Craiova, Dan Nistor a fost informat că trebuie să îşi caute o nouă echipă, întrucât nu intră în planurile noului antrenor, Laszlo Balint.

Conform Fanatik, jucătorul de 34 de ani şi Ionuţ Vînă (27 de ani) au fost excluşi din lot de tehnicianul echipei şi de Marian Copilu, din pricina unor probleme disciplinare.

Aşadar, cei doi vor fi nevoiţi să îşi găsească noi angajamente, iar Dan Nistor deja are o opţiune din Superliga pe masă, opţiune pe care o cunoaşte de mai mult timp.

În urmă cu două săptămâni, când se punea problema ca Jovan Markovic (21 de ani) să plece la Steaua Roşie Belgrad, Universitatea Craiova se interesase de Bogdan Rusu (32 de ani).

Oltenii îl oferiseră la schimb pe Vînă pentru golgheterul Mioveniului, însă argeşenii l-au refuzat pe fostul jucătorul de la FCSB şi au cerut o sumă de bani, alături de Dan Nistor.

Contactat de Orange Sport, edilul Ion Georgescu a dezvăluit că cei de la Mioveni încă sunt interesaţi de veteran, considerându-l ”cel mai bun mijlocaş central din România”.

Dan Nistor şi-a găsit echipă

Totuşi, Georgescu a punctat că nu îi poate oferi acelaşi salariu ca în Bănie, astfel că Nistor ar trebui să mai renunţe la pretenţiile financiare pentru a reveni în judeţul în care a crescut.

Îl vrem, conducerea consideră că e cel mai bun mijlocaş central din România. Nu ne interesează în momentul de faţă statutul lui, noi îl vrem, dar nu îl putem aduce la salariul pe care îl are la Craiova.

Suntem o echipă micuţă, dar vom creşte. E un jucător născut în Rucăr, a fost la Internaţional Piteşi, apoi la noi. Practic s-ar întoarce acasă.

Îi asigur însă pe toţi iubitorii fotbalului din Mioveni că această echipă nu va retrograda şi vom face tot ce ţine de noi ca echipa să rămână în prima ligă.

S-au scris multe lucruri neadevărat despre Mivoeni, dar, ştiţi cum e, când lucrurile nu merg, primarul de vină, iar când, merg, nu mai zice nimeni nimic”, a declarat Ion Georgescu pentru Orange Sport.

Material de: Răzvan Ionaşcu, Radu Secoşan

Afla mai multe despre: dan nistor 

viewscnt
Articole similare