Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două schimbări majore la FCSB! Nicolae Dică, decizii de ultimă oră: ce plănuieşte să facă | VIDEO EXCLUSIV

Două schimbări majore la FCSB! Nicolae Dică, decizii de ultimă oră: ce plănuieşte să facă | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) urmează să fie instalat pe banca tehnică a FCSB-ului, după ce Toni Petrea (47 de ani) şi-a dat demisia. Invitat în studioul Orange Sport, fostul secund de la echipa naţională a dezvăluit două schimbări majore pe care le pune la cale la noua / fosta echipă.

FCSB a început cum nu se putea mai rău sezonul, fără victorie în primele trei meciuri şi cu un singur gol marcat, în remiza cu U Cluj, din penalty.

Roş-albaştrii s-au prezentat execrabil la ultimele meciuri şi au dat impresia că nu au vreo idee de joc, ci doar încearcă, fiecare, să se remarce individual.

Înfrângerea cu Saburtalo a fost urmată de un eşec cu Rapid, care i-a pus capac lui Toni Petrea şi l-a motivat să îşi înainteze demisia.

În locul său urmează să fie instalat Nicolae Dică, acesta revenind la club după aproape patru ani, după ce a ajuns la un acord cu Gigi Becali pentru a prelua echipa.

Antrenorul de 42 de ani a dezvăluit că este sigur în proporţie de ”70% - 80%” că se va întoarce la FCSB, deşi nu au fost puse la punct toate detaliile.

Două schimbări majore la FCSB! Nicolae Dică, decizii de ultimă oră

Invitat în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, Nicolae Dică a dezvăluit cele două schimbări majore pe care le pune la capăt la noua / fosta sa echipă.

În primul rând, acesta a afirmat că nu se va mai proceda ca în mandatul predecesorului său, când Gigi Becali ordona patru schimbări la pauză.

În al doilea rând, Dică a afirmat că îl va ajuta pe Octavian Popescu să tranziţioneze pe pozţia de inter, întrucât acolo consideră că ”perla” roş-albastră poate da cel mai bun randament.

”(n.r. eşti de acord cu patru schimbări la pauză?) Niciodată! Vom vedea, dacă eu voi merge acolo, în timp vom vedea dacă se vor face aceste schimbări.

(n.r. eşti hotorât să îl faci pe Octavian Popescu inter?) Eu aşa îl văd, inter, în zona centrală. (n.r. Cordea, fundaş stânga?) Poate, cine ştie?

Tu vezi jucătorul din afară, dar când îl antrenezi, poate îţi schimbi părerea despre el”, a declarat Nicolae Dică la Orange Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare