Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | "În mare parte ne-am înţeles, da. 70-80%". FCSB, aproape să aibă un nou antrenor după negocierile cu Gigi Becali | EXCLUSIV

BREAKING NEWS | "În mare parte ne-am înţeles, da. 70-80%". FCSB, aproape să aibă un nou antrenor după negocierile cu Gigi Becali | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

S-au încheiat primele negocieri dintre finanţatorul FCSB, Gigi Becali, şi antrenorul dorit la echipă în locul lui Toni Petrea. Nicolae Dică a anunţat că s-a înţeles, într-o proporţie mare, cu afaceristul pentru postul de principal.

Nicolae Dică, după negocierile cu Gigi Becali la FCSB pentru postul de antrenor

Luni, Orange Sport a anunţat că Nicolae Dică e antrenorul ales de Gigi Becali la FCSB. Imediat după înfrângerea cu Rapid, Toni Petrea i-a anunţat pe conducătorii de la FCSB că e mai bine să renunţe la postul de antrenor. 

Pe fir a intrat Nicolae Dică, cel care s-a întâlnit cu Gigi Becali, luni, şi au stabilit cum va decurge colaborarea, dacă cele două părţi vor bate palma. În acest moment, Dică e aproape de a fi instalat. 

"Mă bucur, am primit multe mesaje de la suporteri şi de la şeful galeriei, care m-au încurajat şi-mi doresc să revin. Mă bucur. Am avut şi dimineaţă o discuţie la telefon, acum seara ne-am vzut, am discutat faţă în faţă. Am pus nişte lucruri la punct interesante pentru mine şi ce-mi doream şi a rămas să mai discutăm mâine nişte lucruri. În mare, da (n.r. - s-au înţeles), 70-80%. 

Da, sunt lucruri diferite faţă de primul mandat. Am spus-o şi ultima dată când am fost la dânsul că mi s-a părut mai deschis şi acum şi mai deschis faţă de data trecută. Vedem şi mâine şi ce se va întâmpla în viitor dacă ajung acolo. 

Sunt şi lucruri la care avem păreri diferite, da, sunt. La discuţia avută mi-a dat mare încredere că sunt lăsat să fac lucrurile cum trebuie. Am zis că-mi doresc să-mi pun ideile în practică, la fel ca în celelalte emisiuni", a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport. 

Ce au discutat Nicolae Dică şi Gigi Becali

Primul său mandat la FCSB a avut loc între iulie 2017 şi decembrie 2018, atunci când a reuşit să califice echipa în 16-imile Europa League. De atunci, Gigi Becali l-a mai dorit în două rânduri la echipă. 

"Dacă am spus că a fost mai deschis, asta mi-a şi spus. <<Dacă atunci ai reuşit să faci lucruri bune, acum e clar că poţi face lucruri foarte bine şi poţi îndeplini obiectivele>>. 

Chiar dacă am plecat în 2018, cu ceartă, cu ce am plecat, după o perioadă am vorbit din nou la telefon ca să facem alte lucruri, în business. Nu poţi spune că un om se ţine de cuvânt, oricât îl cunoşti de bine. 

Mi-a spus: <<De ce nu ai venit ultima dată, când erai la naţională? (n.r. - înaintea lui Todoran), că şi atunci am fost deschis cu tine>>. I-am spus că nu pot renunţa, sunt cu Mirel Rădoi. 

Se referă la băiat cuminte la cum sunt eu în general, că sunt un om care respectă oamenii. Dacă e să merg şi sunt prima opţiune, e pentru că am făcut ceva în primul mandat, nu că sunt cuminte sau că am fost fotbalist la Steaua (n.r. - FCSB). Doar timpul le va rezolva pe toate şi vom vedea dacă se vor întâmpla lucrurile din ultimul timp, dacă ajung şi eu acolo. 

Dacă ajung să semnez zilele următoare, o să zic ce mi-am dorit eu şi ce realizez", a mai spus Nicolae Dică pentru Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalinicolae dicanicolae dica antrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare