Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Numele rostit de MM Stoica pentru banca FCSB! "Cu el antrenor am avut performanţe în Europa ieşite din comun" | EXCLUSIV

Numele rostit de MM Stoica pentru banca FCSB! "Cu el antrenor am avut performanţe în Europa ieşite din comun" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB schimbă antrenorul după doar câteva meciuri din noul sezon. Toni Petrea a anunţat că vrea să părăsească echipa, iar managerul general Mihai Stoica a rostit numele antrenorului cu care se va negocia.

MM Stoica a rostit numele antrenorului dorit la FCSB: "Sper să fie Dică"

FCSB e fără victorie de la startul sezonului. După remiza cu U Cluj, 1-1, înfrângerea cu Saburtalo, 0-1, şi înfrângerea cu Rapid Bucureşti, scor 0-2, situaţia lui Toni Petrea s-a schimbat dramatic. După ce au tras de antrenor să înceapă şi noul sezon, tehnicianul a simţit că e cazul să demisioneze, a anunţat Gigi Becali. 

Din informaţiile Orange Sport, Nicolae Dică este antrenorul cu care negociază FCSB. De altfel, în ultimele zile fostul mijlocaş şi-a manifestat intenţia de a reveni la echipa din Berceni. 

Informaţia a fost confirmată de Mihai Stoica, cel care a oferit detalii. 

"Sper să fie Dică, echipa asta poate elimina Saburtalo. Ne trebuie puţină încredere. Avem aceeaşi echipă de anul trecut şi a făcut cel mai bun parcurs din play-off, nimeni n-a făcut punctele noastre. 

În toate cele trei meciuri am fost conduşi, nu doar că nu am reuşit să marcăm. Cineva trebuie să le redea încrederea, aşa cum jucau acum trei luni. Cine o să fie antrenor trebuie să accepte să lucreze cu Neubert", a declarat expertul Orange Sport. 

Posibilul înlocuitor al lui Toni Petrea, Nicolae Dică, se va întâlni cu Gigi Becali ca să negocieze pentru a reveni pe banca FCSB. 

"În seara asta aflăm dacă vine sau nu. Sper să accepte de data asta. În vara trecută a avut oferta pe masă. A refuzat atunci, a zis că nu poate pleca de lângă Mirel. A făcut un gest frumos pentru Mirel, dar nu şi pentru cariera lui. Sper să vină. E ultimul antrenor cu care am avut performanţe în Europa ieşite din comun.

Cu Dică nu doar am eliminat Viktoria Plzen, cu Dică am făcut 0-0 cu Sporting la Lisabona, aveam şanse de calificre în Champions League în grupe. Tot cu Dică am bătut Lazio la Bucureşti. 

Sper să iasă sub scut de la discuţiile cu Gigi Becali. Dică e singura variantă acum. Dacă e primul pe listă, normal că nu poţi vorbi cu mai mulţi deodată", a mai spus conducătorul de la FCSB. 

"Normal că mă duc să vorbesc cu Gigi Becali", anunţat Nicolae Dică, în urmă cu câteva zile. 

În 2021, Nicolae Dică a preferat să rămână secundul lui Mirel Rădoi în naţionala României, deşi a fost ofertat de FCSB. 

Fostul fotbalist a fost aproape de a semna cu FCSB şi în 2019, dar atunci a rămas în Liga 2 la FC Argeş. 

Primul său mandat la FCSB a avut loc între iulie 2017 şi decembrie 2018, atunci când a reuşit să califice echipa în 16-imile Europa League.

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

Afla mai multe despre: mihai stoicatoni petreafcsbnicolae dicanicolae dica antrenor fcsbnegocieri nicolae dica gigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare