Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Becali şi-a găsit antrenor. Patronul FCSB-ului se întâlneşte astăzi cu favoritul său pentru a pune la punct toate detaliile înţelegerile

EXCLUSIV | Becali şi-a găsit antrenor. Patronul FCSB-ului se întâlneşte astăzi cu favoritul său pentru a pune la punct toate detaliile înţelegerile

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut meciul cu Rapid, scor 0-2, iar imediat după partida din Giuleşti, Toni Petrea şi-a anunţat demisia de pe banca tehnică a vicecampioanei României.

Fără victorie în primele trei meciuri oficiale disputate de FCSB în acest sezon, Toni Petrea şi-a anunţat demisia de la conducerea roş-albaştrilor. Astfel, Gigi Becali este acum în căutarea unui înlocuitor care să aducă titlul mult aşteptat încă din 2015 de fanii vicecampioanei României.

Din informaţiile Orange Sport, alegerea latifundiarului din Pipera este Nicolae Dică. Cei doi se vor întâlni luni seara pentru a pune la punct toate detaliile înaintea unui noi colaborări. De asemenea, Gigi Becali a revenit asupra deciziei de a-l demite pe Thomas Neubert, iar acum preparatorul fizic va rămâne în staff-ul FCSB-ului, unde ar putea lucra cu Nicolae Dică.

Dică, întrebat direct dacă ar semna cu echipa lui Gigi Becali! Ce răspuns a dat

Invitat în studioul Orange Sport în seara meciului dintre Rapid şi FCSB, Nicolae Dică (42 de ani) a fost întrebat dacă i-ar lua locul lui Toni Petrea (47 de ani). 

”Nu vreau să vorbesc despre treaba asta (n.r. dacă l-ar înlocui), pentru că, deocamdată, e un antrenor acolo.

Nu vreau să discut acum, atât timp cât e acolo un antrenor şi nu am vorbit cu nimeni de acolo. În pregătirea pe care au făcut-o în această vară, jocurile amicale pe care le-au avut cei de la FCSB au fost cu echipe slab cotate din România.

Ar fi trebuit să meargă în cantonament în străinătate, să joace cu adversari mai puternici”, a declarat Nicolae Dică la Orange Sport, înaintea meciului dintre Rapid şi FCSB.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare