Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | U Craiova s-a înţeles cu Hanca şi Rivaldinho, dar pregăteşte şi alte transferuri!

EXCLUSIV | U Craiova s-a înţeles cu Hanca şi Rivaldinho, dar pregăteşte şi alte transferuri!
Comentarii

U Craiova s-a înţeles cu Sergiu Hanca (30 de ani) şi Rivaldinho (27 de ani), dar oltenii pregătesc şi alte transferuri. Sorin Cîrţu, preşedintele echipei, a anunţat pentru Orange Sport că "în principiu, da" mai urmează şi alte transferuri în Bănie, în această vară.

Transferurile lui Sergiu Hanca şi Rivaldinho s-au rezolvat, iar cei doi vor juca pentru U Craiova. Oltenii vor să mai aducă şi alţi jucători, a anunţat Sorin Cîrţu, dar nu a specificat pe ce posturi.

EXCLUSIV | U Craiova s-a înţeles cu Hanca şi Rivaldinho, dar pregăteşte şi alte transferuri!

Contactat de Orange Sport, Sorin Cîrţu a anunţat că Rivaldinho şi Hanca sunt jucătorii Craiovei şi vor semna din postură de fotbalişti liberi de contract. "Sorinaccio" n-a vrut să dea nume sau să spună posturile, dar a anunţat că urmează şi alte transferuri în Bănie.

"Da, sunt acolo, deocamdată, dar procente maxime. Da (n.r. - vin liberi de contract). (n.r. - Hanca) Probabil a ales proiectul, e un jucător de care avem nevoie. Universitatea e un brand şi e în avantajul lor să vină să joace la Craiova, sunt avantaje reciproce.

(n.r. - Rivaldinho, concurenţă pe posturi) Aşa vedem, aşa gândim că va fi, dar concurenţa e foarte importantă dacă ai rezultate. Rezultanta să fie golurile pentru echipă", a spus Sorin Cîrţu pentru Orange Sport.

"Sorinaccio" a fost scurt în ceea ce priveşte anunţul altor transferuri şi a spus că "în principiu" mai urmează transferuri în Bănie: "În principiu, da. Suntem deschişi la multe discuţii", a mai declarat preşedintele de la U Craiova.

Sergiu Hanca, Rivaldinho, Raul Silva şi Ivan Martin sunt transferurile făcut de U Craiova în această perioadă de mercato.

Afla mai multe despre: rivaldinhohancatransferuriu craiovacirtu 

viewscnt
Articole similare