Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halucinant! Dumitru Dragomir îl propune la FCSB pe ”inamicul” lui Gigi Becali: ”Pe el l-aş aduce în locul lui Toni Petrea. Dau în scris că ia campionatul” | EXCLUSIV

Halucinant! Dumitru Dragomir îl propune la FCSB pe ”inamicul” lui Gigi Becali: ”Pe el l-aş aduce în locul lui Toni Petrea. Dau în scris că ia campionatul” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Luni, în urma meciului cu Rapid, Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea şi-a dat demisia de la FCSB. Pentru a patra oară în ultimul an şi jumătate, roş-albaştrii au nevoie de un nou antrenor, iar Dumitru Dragomir i-a propus o variantă-surpriză vicecampioanei.

În urma unei campanii de transferuri care s-a axat exclusiv pe centrul apărării, FCSB a debutat cu stângul în noul sezon, cu două înfrângeri şi o remiză în primele trei meciuri.

Cuplul de fundaşi centrali a fost schimbat meci de meci, iar niciunul dintre Denis Haruţ, Joyskim Dawa, Rachid Bouhenna sau Joonas Tamm nu a reuşit să impresioneze până acum.

Duminică, roş-albaştrii au fost înfrânţi de rivala Rapid în derby, rezultat care l-a împins pe Toni Petrea să îşi dea demisia de la club şi să îl oblige pe Becali să găsească un înlocuitor.

Numele lui Nicolae Dică a fost primul apărut ca o variantă pentru FCSB, iar fostul secund de la echipa naţională pare deschis unei reveniri la Bucureşti.

”Clasicii” Ilie Poenaru şi Marius Croitoru nu mai sunt disponibili, proaspăt ajunşi la UTA Arad şi FC U Craiova respectiv, în timp Becali a afirmat că nu va mai lucra cu Mirel Rădoi sau orice apropiat de al său.

Înlocuitor-surpriză propus de Dumitru Dragomir la FCSB

Aşadar, Dică este favoritul pentru post, însă Dumitru Dragomir i-a propus un înlocuitor-surpriză lui Gigi Becali, în forma unui antrenor plecat cu scandal de la club.

Fostul şef de la LPF este convins că FCSB ar trebui să facă eforturi pentru a îl readuce pe Victor Piţurcă la club, la 12 ani după plecarea acestuia de la Bucureşti.

Acesta a avut două mandate la FCSB, iar pe parcursul acestora s-a certat constant cu patronul, întrucât nu îi permitea să facă legea la echipă.

”(n.r. pe cine aţi aduce în locul lui Toni Petrea?) Pe Piţurcă. Dacă aş fi în locul lui Gigi, un an de zile, şi aşa se duce pe la mânăstiri prin asta, l-aş pune pe Piţurcă la echipă.

Dau în scris că ia campionatul şi face o disciplină de nu se mai cunosc cei de acolo”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

Victor Piţurcă este liber de contract de peste doi an şi jumătate, după despărţirea de Universitatea Craiova.

Material de: Răzvan Ionaşcu, Radu Secoşan

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare