Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevărul despre suma de transfer încasată de Rapid pentru Rareş Ilie. Dezvăluirea făcută de Cristi Săpunaru: ”E un pas mare pentru fotbalul românesc”

Adevărul despre suma de transfer încasată de Rapid pentru Rareş Ilie. Dezvăluirea făcută de Cristi Săpunaru: ”E un pas mare pentru fotbalul românesc”

Rapid

Comentarii

Cel mai important transfer al verii în fotbalul românesc este cu siguranţă plecarea lui Rareş Ilie (19 ani) la OGC Nice, însă suma pentru care a fost cedat rămâne necunoscută. Dacă şefii clubului au anunţat că au încasat cinci milioane de euro, alte surse susţin că ar fi vorba de mai puţini bani.

După doar un sezon petrecut în prima ligă, Rapid a reuşit să dea lovitura cu Rareş Ilie şi să îl vândă într-unul dintre campionatele de top ale Europei.

”Tricolorul” mic a semnat cu OGC Nice, formaţie care s-a clasat pe locul al cincilea în ultimul sezon al Ligue 1 şi care urmează să evolueze în Europa League în acest sezon.

Totuşi, transferul a fost primit cu mult scepticism în România, în special în două privinţe: a sumei de transfer şi a minutelor pe care acesta le va prinde în Franţa.

Se speculase că Ilie ar putea fi împrumutat la Lausanne, echipă deţinută de acceaşi persoană ca Nice, dar, deocamdată, românul pare că va rămâne alături de trupa de pe Coasta de Azur.

Totuşi, în privinţa sumei de transfer, nu există informaţii clare. Angelescu susţine că ar fi încasat cinci milioane de euro, în timp ce alte surse îl contrazic şi notează că nici trei milioane de euro nu ar fi intrat în conturile clubului.

Adevărul despre suma de transfer încasată de Rapid pentru Rareş Ilie

Întrebat despre Rareş Ilie, Cristi Săpunaru le-a transmis criticilor să ”îşi vadă de treaba” lor şi a afirmat că suma înaintată de club este cu adevărat cea reală.

A fost ca şi copilul meu la Rapid. Am văzut foarte mulţi ştiutori, cunoscători de fotbal care sunt sceptici în privinţa transferului lui. Eu i-aş sfătui să îşi vadă de treaba lor, să lase copilul în pace.

E un pas mare pentru fotbalul românesc că un jucător a plecat din România pe o sumă destul de mare şi vă spun eu că sumă e adevărată, indiferent ce spun unii pe la televizor.

Şi am văzut şi prin ziare tot felul de sume, că zici că au fost ei... au luat parte la transferul lui. E un jucător foarte talentat şi cred că asta a văzut o Românie întreagă”, a declarat Cristi Săpunaru.

Afla mai multe despre: cristi săpunaru 

viewscnt
Articole similare