Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Ionuţ Lupescu în momentul în care a fost întrebat dacă revine în fotbalul românesc: "Din păcate, de 7-8 ani, totul merge din ce în ce mai rău"

Răspunsul lui Ionuţ Lupescu în momentul în care a fost întrebat dacă revine în fotbalul românesc: "Din păcate, de 7-8 ani, totul merge din ce în ce mai rău"

Fotbal intern

Comentarii

Rapid a câştigat clar meciul cu FCSB, scor 2-0, graţie golurilor marcate de Dugandzic şi de Săpunaru.

La partida de pe Giuleşti a fost prezent în tribune şi Ionuţ Lupescu. Fostul candidat la preşedinţia FRF, în 2018, a dezvăluit că nu ia în calcul să mai revină în fotbalul românesc.

"Rapid a fost mult mai agresivă. FCSB a încercat să revină în repriza secundă, însă Rapid s-a apărat foarte bine şi a reuşit să plece foarte bine pe contraatac. Cred că a câştigat meritat acest meci.

În ceea ce priveşte cupele europene, ne punem aceeaşi întrebare de vreo 7-8 ani de zile şi, din păcate, e din ce în ce mai rău. E păcat că nu reuşim să mai dominăm nici măcar echipe din Georgia sau din alte ţări, echipe cu care înainte aveam meciuri foarte uşoare.

(n.r. Vă mai revedem în fotbalul românesc?) Nu cred" , a declarat Ionuţ Lupescu.

Rapid - FCSB 2-0

Rapid a învins-o, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe FCSB, în derby-ul etapei a doua a Superligii.

Golurile au fost marcate de Dugandzic '19 şi Săpunaru '40.

  • Rapid: Moldovan - J. Morais, Săpunaru, Dr. Grigore, Fl. Ştefan (Iacob 90’) - Kait, Crepulja, Ioniţă II (A. Ciobanu 60’) – Sefer (Pănoiu 60’), Dugandzic, Costache (Papeau 75’)
  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Bouhenna (Tamm 46’), Dawa, Radunovic – Oaidă (Olaru 46’; Musi 78’), Edjouma (Şut 46’), Fl. Tănase - Cordea, I. Stoica, Fl. Coman (Oct. Popescu 46’)

Până acum, din cadrul etapei a doua din Superligă, s-au disputat meciurile: CS Mioveni – Farul 0-2, FC Voluntari – FC Botoşani 0-1, Sepsi Sf Gheorghe – FC Argeş 4-0, FCU Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1, Universitatea Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Etapa a doua mai programează, luni, următoarele meciuri: ora 18.30: Chindia – Hermannstadt 25 iulie, ora 21.30: UTA Arad - Petrolul

Afla mai multe despre: rapidlupescu 

viewscnt
Articole similare