Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îi poate pierde Rapid pe Horaţiu Moldovan şi Mattias Kait până la finalul verii? Victor Angelescu a dezvăluit ce se va întâmpla cu cei doi

Îi poate pierde Rapid pe Horaţiu Moldovan şi Mattias Kait până la finalul verii? Victor Angelescu a dezvăluit ce se va întâmpla cu cei doi

Rapid

Comentarii

Rapid a reuşit să cucerească primele puncte din acest sezon în a doua etapă a Superligii, după ce a învins-o pe rivala FCSB, scor 2-0. În urma partidei, patronul Victor Angelescu a fost întrebat dacă mai există posibilitatea ca Horaţiu Moldovan şi Mattias Kait să plece din Giuleşti în această vară.

Duminică seara, Rapid a reuşit să cucerească primele puncte din acest sezon, după ce a învins-o pe rivala FCSB, graţie golurilor marcate de Marko Dugandzic şi Cristi Săpunaru.

Echipa pregătită de Adi Mutu evoluase execrabil în prima etapă, în înfrângerea cu CFR Cluj, dar contra roş-albaştrilor a arătat o nouă faţă, cu suporterii în spate.

Dugandzic, sosit la club de câteva zile, a fost titularizat instant din cauza problemelor medicale din atacul giuleştenilor şi a reuşit să debuteze în vişiniu cum nu se putea mai bine.

Croatul a deschis scorul, iar apoi i-a recentrat lui Săpunaru la al doilea gol, devenind încă din prima partidă un nou favorit al fanilor.

De cealaltă parte, FCSB a rămas cu un singur gol marcat în cele trei partide disputate în acest sezon, din penalty, împotriva lui U Cluj, şi riscă să îşi piardă antrenorul.

Îi poate pierde Rapid pe Horaţiu Moldovan şi Mattias Kait până la finalul verii?

În urma înfrângerii din Giuleşti, Toni Petrea a recunoscut că ia în calcul să îţi părăsească postul, post oricum ”onorific” având în vedere implicarea patronului în alcătuirea echipei.

În orice caz, cât FCSB îşi continuă declinul, Rapid îşi continuă ascensiunea şi, având în vedere debuturile modeste de sezon ale favoritelor la titlu, poate spera la un loc pe podium.

Dar, pentru a atinge acest obiectiv, Adi Mutu are nevoie de susţinerea conducerii, iar şefii din Giuleşti luau în calcul să îi dea o lovitură antrenorului, în forma vânzării lui Mattias Kait.

Însă, nu doar că Rapid nu îl va pierde pe estonian, ci nici nu va mai vinde vreun jucător de bază în această vară, a dezvăluit Victor Angelescu, după ce a fost întrebat dacă există posibilitatea ca Horaţiu Moldovan să părăsească clubul

S-au închis discuţiile, am refuzat ofertele pentru Kait şi nu va pleca. (n.r. pentru Moldovan au fost oferte?) Nu mai pleacă nimeni.

Din titulari, în niciun caz nu mai vindem niciun jucător”, a declarat Victor Angelescu.

Afla mai multe despre: victor angelescu 

viewscnt
Articole similare